Majka zanemela od bola, rođaci zatečeni, a u Senti je i nebo plakalo: Sahranjen mališan (4) koga su izujedali psi

12.03.2021

16:13 >> 18:54

0

Na večni počinak na katoličkom groblju Svete Ane dečaka su isratili neutešna majka Martina B., otac, deda Imre i brojna rodbina i prijatelji

Majka zanemela od bola, rođaci zatečeni, a u Senti je i nebo plakalo: Sahranjen mališan (4) koga su izujedali psi
Copyright Foto: Printskrin/RTS

I nebo je u petak plakalo nad Sentom u petak gde je sahranjen četvorogodišnji Danijel B, koga su u utorak uveče u dvorištu porodične kuće na smrt izgrizli psi.

Na večni počinak na katoličkom groblju Svete Ane dečaka su isratili neutešna majka Martina B., otac, deda Imre i brojna rodbina i prijatelji.

Prijatelji ali i mnogi drugi meštani saosećaju sa bolom porodice i još uvek ne mogu da veruju da je život jednog deteta tako tragično završen. Rodbina, prijatelji, poznanici, komšije ne žele da komentarišu okolnosti koje su dovele do smrti deteta. Mole za razumevanje i mir u teškim trenucima, pišu “Novosti”.

Dečakova prabaka Terezi B. iz Ade je izjavila da su psi, dva rotvajlera koji su usmrtili dete i doberman bili u dvorištu kuće, bili u vlasništvu dečakovog oca. Prema njenim rečima njena unuka Martina je tražila od bivšeg partnera da odvede pse.

Takođe, prema rečima prabake, psi nikada nisu ranije napadali i D. B. je bez incidenata, bez straha, srećno uz majku, odrastao. U suzama i skrhana bolom žena je rekla da ne zna šta se dogodilo kobne noći, osim što joj je unuka telefonom ispričala borbu za sinovljev život. Zamolila je i da pozove njenog oca, Terezijinog sina.

Majka sa nesrećnim dečakom foto: Printscreen/Facebook

Priseća se svog veselog praunuka koga su svi voleli i kroz suze kaže da dečakovu majku život nije mazio. Naprotiv, brinula je o majci bez koje je ostala pre oko deset godina.

Pročitajte još:

Međutim, rana koja nikada neće moći da zaraste je gubitak njenog jedinca od koga se prethodnog dana i oprostila na društvenim mrežama.

– Mama te voli dragulju mamin najveći, zauvek si srce mog srca, duša moje duše, zauvek si snaga zbog koje se borim, zauvek si najlepši mamin, zauvek si najlepši osmeh, zauvek si sve što može biti zauvek. Sine mamin, jedincu moj, zauvek si tu uz mene i mama te oseća i voli zauvek najviše na svetu!!! – napisala je ona.

Podsetimo, dečaka su u utorak, baš na rođendan, do smrti izgrizla dva rotvajlera. Kako je izjavila njegova prabaka Gizela, psi su pripadali dečakovom ocu a majka Martina je već duže vreme tražila od njega da ih odvede.

Razulareni psi napali su dete, a potom i majku koja je pokušala da ga spase. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva oni su eutanazirani.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike