Pozadina napada na devojčicu na Ceraku: Manijak pola sata onanisao ispred zgrade, komšije ga slučajno otkrile na snimcima!

15.03.2021

17:00 >> 19:15

0

Stravičan prizor dogodio se u zgradi u ulici Breza broj 10, nedaleko od OŠ Ujedinjene nacije” u beogradskom naselju Cerak

Pozadina napada na devojčicu na Ceraku: Manijak pola sata onanisao ispred zgrade, komšije ga slučajno otkrile na snimcima!
Copyright foto: Printscreen/online starlight videos

Muškarac, kojeg su u beogradskom naselju Cerak usnimile nadzorne kamere kako prati devojčicu do lifta, a zatim joj blokira vrata i pokazuje joj polni organ, identifikovan je i uhapšen. Komšije su slučajno naletele na taj detalj, jer su “vraćali” kamere da vide ko je uništavao imovinu! Kako tvrde, videli su da je manijak onanisao gotovo pola sata ispred zgrade, dok nije naišla devojčica, saznaje 24sedam.rs

Stravičan prizor dogodio se u zgradi u ulici Breza broj 10, nedaleko od OŠ “Ujedinjene nacije” u beogradskom naselju Cerak. Na snimcima se jasno vidi mlađi muškarac koji je najpre stajao ispred zgrade i čekao da devojčica uđe u hodnik. Krenuo je za njom izvadivši polni organ još na ulici.

Devojčica je pozvala lift, a manijak je prošao iza njenih leđa i otišao uz stepenice. Kada je devojčica ušla u lift, stvorio se i on! Tada je stao na vrata i blokirao joj izlaz, istovremeno joj pokazujući svoj polni organ. Posle nekoliko trenutaka je pobegao.

Ulaz u zgradu foto: 24sedam.rs

Stanari su otkrili za 24sedam.rs zastrašujuće detalje ovog napada.

– U nedelju, oko 17. 30 sati, neki drugi mladić nam je napre lomio nadzorne kamere, a zatim pobegao. Viđen je taj mladić, pa smo se mi stanari okupili da pogledamo snimke sa nadzornih kamera. Videli smo ga kako lomi kamere, vraćali smo snimke još unazad i došlo do petka. Najpre smo videli mladića kako ulazi i izlazi, ništa neobičajno. Međutim, u jednom trenutku sam videla da je zapravo izvadio polni organ. Kad smo malo bolje pogledali, uočili smo da je gotovo pola sata stajao ispred zgrade i onanisao, a da je zatim krenuo za devojčicom – tvrdi naša sagovornica.

Upravnik zgrade Bojan Đorđić ispričao je da devojčica koja je doživela traumu ne stanuje u njihovoj zgradi.

–  Devojčica je bila skoro pet minuta napolju, čekala je drugaricu iz zgrade da idu na trening, ona tu ne živi.  Drugarica nije silazila, pa je rešila da ode gore liftom po nju. Tada je je taj muškarac krenuo za njom, „pokazao“ sebe , a onda je naišla komšinica koja je silazila niz stepenice, pa je pobegao – kaže upravnik zgrade.

Stanari kažu da su šokirani, jer ne pamte da se ovako nešto dešavalo u njihovoj zgradi.

Kako saznajemo, roditelji devojčice su slučaj prijavili policiji, a postoji sumnja da isti mladić već duže vreme na sličan način teroriše taj kraj. Navodno je više osoba imalo neprijatnosti s njim.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike