"Manijak" sa Ceraka pušten na slobodu: Devojčice ga nisu prepoznale (VIDEO)

16.03.2021

13:13 >> 14:51

0

Autor: J.B.O.

Nastavlja se rad na pronalasku počinioca pokušaja napastvovanja

"Manijak" sa Ceraka pušten na slobodu: Devojčice ga nisu prepoznale (VIDEO)
Copyright Printscreen/Youtube

Muškarac koja je juče priveden pod sumnjom da je polno uznemiravao dve devojčice u ulazima zgrada na Voždovcu i Ceraku u Beogradu, pušten je na slobodu, pošto ga devojčice danas u policiji nisu prepoznale kao izvršioca krivičnog dela.

Na radnji prepoznavanja koja je obavljena u policiji, gde je između nekoliko drugih muškraca bio i privedeni, devojčice od 11 i 13 ga nisu prepoznale kao napasnika, pa mu je ukinuto zadržavanje i pušten je na slobodu, rečeno je Tanjugu u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

U tom tužilastvu navode da se nastavlja rad na pronalasku učinioca krivičnog dela.

Juče u toku dana pojavili su se u medijima snimci sa bezbednosnih kamera u zgradama u kojima je osumnjičeni prepadao devojčice, tako što se pred njima skidao.

Policija je ubrzo uhapsila 33. godišnjeg muškarca, koji je danas pušten.

Da podsetimo, stravičan prizor dogodio se u jednoj zgradi nedaleko od OŠ “Ujedinjene nacije” u beogradskom naselju Cerak, kada je manijak pratio devojčicu do lifta, a zatim stao na ulaz kako devojčica ne bi mogla da pobegne i izvadio svoj polni organ!

Na snimcima se jasno vidi mlađi muškarac koji je najpre stajao ispred zgrade i čekao da devojčica uđe u hodnik. Krenuo je za njom izvadivši polni organ još na ulici.

Pročitajte još:

Devojčica je pozvala lift, a manijak je prošao iza njenih leđa i otišao uz stepenice. Kada je devojčica ušla u lift, stvorio se i on! Tada je stao na vrata i blokirao joj izlaz, istovremeno joj pokazujući svoj polni organ. Posle nekoliko trenutaka je pobegao.

Manijak je pobegao jer je naišla komšinica, a roditelji devojčice su slučaj odmah prijavili policiji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike