Sestra Milice Dabović o smrti mlade košarkašice iz Batajnice: Ubila se jer je bila žrtva nasilja

21.03.2021

07:57 >> 11:54

0

Nažalost, ova devojka mi je pre nekih mesec dana na Instagramu pisala da se suočava sa stravičnim nasiljem i da ne vidi izlaz iz te situacije, osim samoubist

Sestra Milice Dabović o smrti mlade košarkašice iz Batajnice: Ubila se jer je bila žrtva nasilja
Copyright Foto: KK Partizan

Jelica Dabović, nekadašnja sportistkinja i sestra košarkašica Milice i Ane Dabović, na svom Fejsbuk profilu objavila je da je mlada košarkašica Partizana (15), koja je pre nekoliko dana izvršila samoubistvo, bila žrtva zlostavljanja o kome joj je navodno prethodno pisala.

Tinejdžerka je pronađena obešena u okolini Beograda i to u danu kad je čak troje mladih u prestonici diglo ruku na sebe.

– Nažalost, ova devojka mi je pre nekih mesec dana na Instagramu pisala da se suočava sa stravičnim nasiljem i da ne vidi izlaz iz te situacije, osim samoubistva. Rekla sam joj da svaki problem ima rešenje i da mi samo napiše o čemu se tačno radi. Međutim, nije me poslušala, već je ubrzo prestala da piše, a potom je i ugasila profil očigledno izabravši sopstveno “rešenje” – napisala je Dabovićeva.

Nazalost, ova devojka mi je pre nekih mesec dana na instagramu pisala da se suocava sa stravicnim nasiljem i da ne vidi…

Posted by Jelica Dabovic on Четвртак, 18. март 2021.

Dodala je da na tom profilu nisu bili pravi podaci, ali da je uverena da je mlada košarkašica u pitanju:

– Po detaljima koje mi je opisala u porukama kristalno je jasno da je baš ona u pitanju, to je treća osoba koja se ubila zbog zlostavljanja, a koja je o tome prethodno mene obavestila.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike