Lazar likvidirao Šarca, pa spremao novo ubistvo: Produžen pritvor Srbima zbog pripreme napada na Marka Ljubišu Kana!

21.03.2021

15:15 >> 17:17

0

Za Lazarom Ilićem krajem prošle godine raspisana je poternica zbog sumnje da je u garaži TC Ušće”u Beogradu upucao Aleksandra Šarca, nekadašnjeg pripad

Lazar likvidirao Šarca, pa spremao novo ubistvo: Produžen pritvor Srbima zbog pripreme napada na Marka Ljubišu Kana!
Copyright Lazar Ilić osumnjičen za ubistvo Aleksandra Šarca Foto: 24sedam/Printscreen/Pixabay

Apelacioni sud u Podgorici produžio je pritvor Berancu Grgi Milićeviću, koji je, prema sumnjama Specijalnog tužilaštva, zajedno sa Strahinjom Savićem i Lazarom Ilićem, iz Kraljeva, u januaru ove godine učestvovao u pripremanju ubistva Budvanina Marka Ljubiše Kana!

-Prema do sada prikupljenim dokazima, sumnja se da su S. S. i L. I. planirali, a po uputstvima zasad N.N. organizatora kriminalne organizacije, da u jednom od ugostiteljskih objekata u Budvi, upotrebom vatrenog oružja, ubiju M. Lj. Tokom pretresa u tzv. štek stanu u Budvi, u kome je zatečen i L.I., pronađen je pištolj kojim je delo trebalo da bude izvršeno – saopštio je ranije tužilac Saša Čađenović.

Pročitajte još:

Kako se navodi u naredbi za pokretanje istrage, osnovana sumnja da je Milićević izvršio krivično delo stvaranje kriminalne organizacije proizilazi iz odbrane okrivljenog Savića. On je ispričao da je u Crnu Goru došao kako bi pratio lica čije ubistvo je planirano, navode crnogorski mediji.

-Savić je saopštio ko su drugi pripadnici kriminalne organizacije koji su mu omogućili prevoz i objasnio kako je postao pripadnik kriminalne organizacije. On je istražiteljima otkrio lokacije u Srbiji i Crnoj Gori na kojima se nalaze tzv. štek stanovi pripadnika kriminalne organizacije – piše u naredbi za sprovođenje istrage.

Podsetimo, za Lazarom Ilićem krajem prošle godine raspisana je poternica zbog sumnje da je u garaži TC “Ušće”u Beogradu upucao Aleksandra Šarca, nekadašnjeg pripadnika “ Pink pantera” navodno bliskog škaljarskom klanu. Posle višednevne borbe lekara Šarac je preminuo u bolnici.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike