Nenad zaklao ženu, pa joj pisao na Fejsbuku?!: "Počivaj u miru srce moje", usledio je odgovor: "Đubre, truni u zatvoru!"

23.03.2021

09:42 >> 10:23

0

Pre nego što se predao policiji Nenad L. postavio na Fejsbuku fotografiju sa svojom ženom Dajanom koju je ubio

Nenad zaklao ženu, pa joj pisao na Fejsbuku?!: "Počivaj u miru srce moje", usledio je odgovor: "Đubre, truni u zatvoru!"
Copyright Foto: Fejsbuk

Srbin Nenad L. (26) ubio je kuhinjskim nožem svoju suprugu Dajanu L. (22) u njihovom stanu u Salcburgu, dok su njihova deca spavala u sobi. Nakon zločina on je postavio njihove zajedničke slike na Fejsbuku, a onda se oko ponoći predao policiji. Ujutru je s njegovog profila na Dajaninoj Fejsbuk stranici osvanuo i komentar: „Počivaj u miru srce moje“!

foto: Printscreen/Facebook

Tragedija se dogodila u nedelju uveče u stanu srpske porodice u Salcburgu. Prema nezvaničnim informacijama, između njih je došlo do sukoba oko razvoda, a zatim je Nenad dograbio kuhinjski nož i zadao joj više uboda po vratu i grudima. Nesrećna žena je preminula na licu mesta, međutim, ono što je usledilo ledi krv u žilama.

Nenad je sklonio telo dok su deca spavala u drugoj sobi. Pozvao je dadilju da pričuva decu, a zatim je oko ponoći otišao u policiju i predao se. Pre nego što je krenuo u policiju postavio je njihovu zajedničku fotografiju na njenom Fejsbuk profilu iako je već uveliko bila mrtva. Deset minuta kasnije istu sliku postavio je i na svom profilu.

Iako je uveliko bio u policijskom pritvoru, dan posle zločina osvanuo je njegov komentar na Dajaninom profilu: “Počivaj u miru srce moje!“.

– Đubre truni u zatvoru u najgorim mukama – glasio je komentar sa gomilom besnih emotikona.

Poruka na Fejsbuku Printscreen

Zatim su usledili komentari posvećeni nesrećnoj Dajani.

“Počivaj u miru draga Dajana, neka te anđeli čuvaju”, “Počivaj u miru Dajana, a za njega doživotna, i to je malo žalosno”, “Šta uradi crni Nenade”, “Bog će da ga kazni crko dabogda, isto merom da mu se vrati kao što je tebe mučio i decu ostavio bez tebe i njega, isto dako da muče istom merom da mu se uzvrati”, nizali su se komentari.

Zasad nije poznato zbog čega je Nenad usmrtio suprugu. Nezvanično se pominje da su se kobnog dana posvađali oko razvoda. Istraga o ovom slučaju još je u toku.

Pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike