"Meni deteta nema": Majka Andreja (12) koji je poginuo u Nišu očekuje maksimalnu kaznu za vozača "audija smrti"

26.03.2021

14:36 >> 18:18

0

U saobraćajnoj nesreći su poginuli Andrej P. (12) i Dejan I. (48). Optuženi vozač audija Nemanja S. je danas pred sudom rekao da smatra da nije kriv za nesr

"Meni deteta nema": Majka Andreja (12) koji je poginuo u Nišu očekuje maksimalnu kaznu za vozača "audija smrti"
Copyright Andrija (12) poginuo u saobraćajnoj nesreći Foto: printscreen/Facebook

Majka dečaka Andreja P. (12), koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Bulevaru Medijana u Nišu 4. januara, rekla je nakon prvog ročišta da očekuje da optuženi Nemanja S. (19) dobije maksimalnu kaznu.

Ona se po prvi put, nakon stravične nesreće, obratila medijima i rekla da “očekuje da gospodin koji je izvršio dvostruko ubistvo dobije maksimalnu kaznu i to da bude više od osam godina”.

–  Idemo na to da bude 12 godina, kao što je rekao moj branitelj. Po meni je i to čak premalo, zato što za 12 godina će uz dobro vladanje da izađe ranije, ali šta je tu je. I tom presudom bih bila zadovoljna. Lično ja kao osoba ne mogu da budem zadovoljna jer mi deteta nema. Što se tiče odbrane okrivljenog, on iznosi neke gluposti. Mislim da će pravda biti zadovoljena, u neku ruku – rekla je majka dečaka, pišu Novosti.

Pročitajte još

Podsetimo, danas je u Nišu počelo suđenje za saobraćajnu nesreću koja se dogodila 4. januara ove godine u kojoj su poginuli Andrej P. (12) i Dejan I. (48). Optuženi vozač “audija” Nemanja S. je danas pred sudom rekao da smatra da nije kriv za nesreću.

– Smatram da nisam kriv za delo koje mi se stavlja ma teret. Ne osporavam da je do nesreće došlo, ali nisam kriv, što ću objasniti u iznošenju odbrane – rekao je on u prvom obraćanju pred sudom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike