Detalji tragedije u Staroj Pazovi: Majka i sin se ugušili od dima, kada je požar izbio u njihovoj kući, komšija otkrio jeziv prizor!

08.04.2021

14:27

0

Autor: J.B.O.

To jutro došao sam da je obiđem, da vidim da li joj nešto treba ili da je odvedem do VC- a, ni slutio nisam da ću zateći takav prizor

Detalji tragedije u Staroj Pazovi: Majka i sin se ugušili od dima, kada je požar izbio u njihovoj kući, komšija otkrio jeziv prizor!
Copyright Printscreen/Radio-televizija Vojvodine

Starica Ana R. (76) i njen sin Jaroslav (56) iz Stare Pazove, ugušili su se od dima u porodičnoj kući u Boračkoj ulici, gde su živeli sami.

Tragedija koja se dogodila tokom noći na četvrtak, otkrivena je tek ujutru posle 9 časova kada je komšija Miro Šehradski (66) došao da obiđe staricu. Prema prvim rezultatima istrage pretpostavlja se da je žar cigarete dovela do smrtnog ishoda majke i sina.

Komšije iz ulice gde su živeli Ana i Jaroslav, imaju samo reči hvale za staricu, za koju kažu da se zbog bolesti teško kretala.

– To jutro došao sam da je obiđem, da vidim da li joj nešto treba ili da je odvedem do VC- a, ni slutio nisam da ću zateći takav prizor – govori još potresen Miro.

Kako kaže na krevetu je ležao Jaroslav a na fotelji je bila Ana, oba tela su bila naugljenisana.

– U sredu popodne sam video Jaroslava da je bio pijan. Sigurno da je uveče gledao utakmicu, pušio cigaretu i možda ga je san savladao. Od tog žara prvo je krevet počeo da tinja, a onda ostalo u sobi u kojoj su boravili – govori za ”Novosti” Miro koji je prvi obavestio policiju.

Iz policijske uprave Sremska Mitrovica, potvrđeno je da su u četvrtak pronađena dva beživotna tela i da na njima nema tragova koji ukazuju na krivično delo.

– Od tog dima koji se širio u sobi, njih dvoje su se najverovatnije prvo ugušili, a kasnije ih vatra zahvatila. U sobi su pronađeni opušci cigarete – kaže izvor iz istrage.

Komšije iz Boračke ulice, kažu da je Anin suprug pre nekoliko godina preminuo i da su ona i sin ostali sami da žive. Nisu se družili sa komšilukom, već su kako ih oni opisuju bili povučeni.

O ovom događaju policija je obavestila nadležno tužilaštvo a tela su poslata na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novi Sad.

Pročitajte još:

Nije mogla da izađe

Miro kaže da je Ana mogla sigurno bi izašla napolje kada je počeo dim da se širi.

– To je soba 4 sa 4 metara u kojoj su boravili zato se brzo i napunila sa dimom. Nisu se grejali na šporet zato vatra i nije mogla da se pojavi sem od cigarete – kaže komšija kojem je jako žao što su se na ovaj način završila dva života.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike