Nađen mrtav posle poziva pripadnika "kavačkog klana": Daba se ipak nije ubio?

13.04.2021

08:46

0

Dalibor Tomović bio blizak škaljarcima i Igorom Dedovićem ubijenim u Atini

Nađen mrtav posle poziva pripadnika "kavačkog klana": Daba se ipak nije ubio?
Copyright Printscreen/Youtube

Dan nakon što je sahranjen Dalibor Daba Tomović (47), čije je telo u nedelju uveče pronađeno na parkingu jednog iznajmljenog automobila u Kotoru, policija i sudska medicina treba da odgonentu da li je ubijen, ili je izvršio samoubistvo, kako se na početku sumnjalo.

Tomović je navodno bio blizak škaljarskom klanu, i jednom od ubijenih vođa Ivanom Dedovićem, a sumnja da je ubijen podgrejana je operativnim saznanjima, da se uoči svoje smrti susreo sa osobom, bliskom suprotstavljenoj grupi iz Kavača.

Tomović je nađen s prostrelnom ranom na glavi. Kobnog dana otišao je na sastanak s muškarcem koji ga je pozvao i rekao mu da dođe na napušteni parking na obodu grada.

Tamo se uputio kolima iz rentakar agencije, a postoje indicije da je osoba s kojom je trebalo da se sretne zapravo pripadnik suprotstavljenog kavačkog klana.

pročitajte još:

Tomovićev stan pretresan je 2017, u isto vreme kada je crnogorska policija ispitivala nekretnine Igora Dedovića, koji je sa Stevanom Stamatovićem ubijen 19. januara 2020. u restoranu u Atini.

Nakon hapšenja Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čija se grupa smatrala ekspoziturom kavačkog klana u Beogradu, pojavile su se priče da je Velja Nevolja za vreme likvidacije u Atini navodno bio u Grčkoj.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike