Potvrđeno: Svešteniku iz Svilajnca pritvor do 30 dana zbog polnog uznemiravanja devojčice

15.04.2021

09:25

0

Autor: Lj.K.

Sveštenik je, navodno, u kući devojčicinih roditelja, tražio od nje da ga poljubi u usta dok je svetio vodicu, neprimereno je dodirujući

Potvrđeno: Svešteniku iz Svilajnca pritvor do 30 dana zbog polnog uznemiravanja devojčice
Copyright Pixabay/kisistvan77

Svešteniku P.P. iz okoline Svilajnca, uhapšenom juče zbog osnova sumnje da je polno uznemiravao devojčicu I. P. (14), određen je pritvor do 30 dana, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u Despotovcu.

Sveštenik je, navodno, u kući devojčicinih roditelja, tražio od nje da ga poljubi u usta dok je svetio vodicu, neprimereno je dodirujući.

Iz tužilaštva navode da je slučaj prijavljen 8. aprila, kada je maloletna I.P. u pratnji brata došla da prijavi svešteno lice policiji.

pročitajte još:

– Rešenjem OS Despotovac osumnjičenom P. P. određen je pritvor zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje. Radi se o sveštenom licu, a prema njemu nisu bile podnošene krivične prijave zbog navedenog krivičnog dela – kažu iz OJT.

Napominju da je u toku predistražni postupak i da „zbog težine krivičnog dela i svojstva oštećenog lica nisu u mogućnosti da dostave druge informacije.“

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike