Stravična saobraćajka u Kikindi: Motociklista preminuo na putu do bolnice, povređeno i dete

17.04.2021

21:02 >> 21:07

0

Tri osobe, među kojima je i trogodišnje dete, povređena su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 18 sati u Kikindi, na raskrsnici Partizanske i Zmaj J

Stravična saobraćajka u Kikindi: Motociklista preminuo na putu do bolnice, povređeno i dete
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Tri odsobe, među kojima je i trogodišnje dete, povređena su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 18 sati u Kikindi, na raskrsnici Partizanske i Zmaj Jovine ulice. U sudaru automobila i motocikla jedna osoba izgubila je život.

Motociklista M. O. (50) zadobio je teške telesne povrede, a preminuo je tokom transporta iz kikindske bolnice za Klinički centar u Novom Sadu, pišu “Novosti”.

Žena D. A. B. (42), koja je vozila automobil, prebačena je na lečenje u Zrenjanin, jer je zadobila prelom kuka, dok je dete zadobilo lakše povrede i u dobrom je stanju.

– Sudar se dogodio na raskrsnici Partizanske i ulice Jovana Jovanovića Zmaja. Automobil “citroen ksara”, koji je vozila žena, kretao se Partizanskom ulicom i propisno se zaustavio na znak “stop”. Međutim, kada je auto ponovo krenuo, na njega je, iz Zmaj Jovine, naleteo motocikl, kojim je upravljao pedesetogodišnji muškarac. Na zadnjem sedištu automobila, u sedištu za decu, bilo je trogodišnje dete. Svi putnici su povređeni i prebačeni u kikindsku bolnicu – potvrđeno je u Policijskoj upravi u Kikindi.

Pročitajte još:

Sve troje povređenih sa mesta nezgode prebačeni su u Opštu bolnicu u Kikindi gde im je ukazana pomoć.

Teško povređeni motociklista M. O. je transportovan za Novi Sad, ali je preminuo u putu, dok je majka deteta zbog preloma kuka upućena na lečenje u Zrenjanin, jer u kikindskoj bolnici tokom vikenda nema ortopeda, zbog manjka lekara te specijalnosti. Dete će, verovatno, brzo biti upućeno na kućni oporavak, saznali smo u bolnici.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike