Direktor škole u kojoj je pronađen predoziran mladić: Škola je otvorena na sve strane, nemoćni smo

08.12.2020

15:26

0

Reč je o nepoznatoj osobi, koja nije radnik škole, niti učenik. Jedan od instruktora mi je javio da je telo na stepeništu, kaže direktor Saobraćajne škol

Direktor škole u kojoj je pronađen predoziran mladić: Škola je otvorena na sve strane, nemoćni smo
Copyright Direktor škole Miroslav Macura foto: Miroslava Brkić

Muškarac V. P. (36) jutros je pronađen mrtav u dvorištu Saobraćajne škole u Zemunu i sumnja se da se predozirao heroinom! Direktor škole Miroslav Macura ispričao je za 24sedam.rs da ga je jedan od instruktora vožnje obavestio da se na stepeništu između škole i stambenog objekta nalazi čovek.

Direktor  je objasnio da su kao i sve škole u Srbiji prešli na onlajn nastavu, ali da kod njih postoji i rad auto škola za “treća lica” i da se na mestu tragedije zadesio jedan od instruktora.

Mladić nađen mrtav na stepenicama Foto: 24sedam/M. Brkić

– Instruktor me je obavestio da na stepeništu, na prelazu između škole i stambenog objekta, gde žive podstanari, leži čovek. Škola je otvorena na sve strane. Ne mogu da je zatvorim kad imam podstanare koji dolaze kući u 2 -3 ujutru i to je jedini razlog. Dešava se da imamo posetioce povremeno koje ne poznajemo, kao što je i ovo lice, koje je za nas NN lice. Nije radnik škole, nije učenik škole…- kaže direktor Macura i dodaje:

Pročitajte još:Otac deteta je kleknuo i jauknuo: “Joj, majko moja, što ne mene…”: Detalji stradanja dečaka na Voždovcu

– Kada sam došao video sam da čovek leži na stepeništu, odnosno u prolazu ka tim zgradama… Zvao sam Hitnu pomoć, PU Zemun, veoma su brzo došli. Da li je sad iskorišćena prilika što nema dežurnih nastavnika, što nemamo učenike… Ovo je kao što vidite otvoreno sve i moguće da je to prilika da se neke stvari mimo škole dese – kaže naš sagovornik.

Čovek jaukao zbog smrti V. P. Foto: 24sedam/M. Brkić

Direktor je istakao da za njegovog mandata, a u školi radi 20 godina, ovako nešto nije imao priliku da vidi.

Prema rečima očevidaca, nesrećni mladić je danas pronađen na stepeništu Saobraćajne škole, a pored njega je navodno uočen i špric. Sumnja se da se V. P. predozirao heroinom.

Na licu mesta je bila ekipa Hitne pomoći, međutim, lekari su mogli samo da konstatuju njegovu smrt.

Nedaleko od mesta gde je pronađeno telo, viđen je muškarac koji je sedeo I plakajući ponavljao:”Sine, šta mi uradi? Zašto si mi to uradio…?

Utvrđuju se okolnosti tragedije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike