Vođu "kavčana" terete za nestanak Podgoričanina: Sumnjaju na ubistvo, ali nema tela!

22.04.2021

08:08 >> 08:35

0

Autor: Lj.K.

Uhapšeni Slobodan Kašćelan i njegovi saradnici dva puta dolazili u kotorsku policiju, pre hapšenja navodno zbog sumnje da su organizovali nekoliko likvidaci

Vođu "kavčana" terete za nestanak Podgoričanina: Sumnjaju na ubistvo, ali nema tela!
Copyright Slobodan Kašćelan in4s.net

Navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan i ekipa oko njega uhapšeni su zbog sumnje da su povezani sa nestankom Podgoričanina u julu 2020. godine, saopšteno je Vijestima nezvanično iz Specijalnog državnog tužilaštva koje rukovodi istragom.

Istražitelji sumnjaju da je u pitanju ubistvo, uprkos tome što nije pronađeno telo Podgoričanina, koji je prethodnih godina živio na primorju, a bio je blizak grupi okupljenoj oko škaljarskog kriminalnog klana.

Rečeno je i da policajci u istom predmetu tragaju i za Radojem Zvicerom, Radojem Živkovićem zvanim Žuti i još nekim visokopozicioniranim članovima te organizovane kriminalne grupe.

pročitajte još:

Policajci su juče pretresali više objekata u Podgorici, Kotoru, Pljevljima i Nikšiću. O tom slučaju nije bilo zvaničnih informacija osim tvita Uprave policije u kojem su konstatovali da njihovi službenici “preduzimaju planske aktivnosti usmerene prema kriminalnim grupama”.

Akcija protiv čelnika kavačkog kriminalnog klana izvedena je u strogoj tajnosti i za nju je znao mali broj policajaca, kako plan ne bi propao zbog curenja informacija, saopšteno je Vijestima iz više nezvaničnih izvora.

Kašćelan i njegovi saradnici, prema istim informacijama, u utorak su na poziv dva puta dolazili u kotorsku policiju, pre nego su uhapšeni navodno zbog sumnje da su planirali i organizovali nekoliko likvidacija.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike