"Kavčani" sina Arkanovog prijatelja Rake Dilingera ubili, a telo uništili potapanjem u kiselinu!

05.05.2021

08:38

0

Autor: Lj.K.

Nikola je sin pokojnog Radoslava Stanišića, zvanog Raka Dilinger, koji je Željku Ražnatoviću Arkanu svojevremeno pomogao da pobegne iz zatvora u Švedskoj

"Kavčani" sina Arkanovog prijatelja Rake Dilingera ubili, a telo uništili potapanjem u kiselinu!
Copyright Žejlko Ražnatović Arkan/MN Press

Crnogorski istražni organi sumnjaju da je Podgoričanin Nikola Stanišić ubijen početkom avgusta 2020, a da je njegovo telo uništeno kiselinom na, za sada, nepoznatoj lokaciji. Nikola je sin pokojnog Radoslava Stanišića, zvanog Raka Dilinger, koji je Željku Ražnatoviću Arkanu svojevremeno pomogao da pobegne iz zatvora u Švedskoj.

Za njegovu likvidaciju tereti se četrnaestočlana kriminalna grupa koju predvode Slobodan Kašćelan i Radoje Zvicer, a nije isključeno da im je u likvidacijii i uklanjanju tragova ubistva pomagala ekspozitura “kavačkog klana” u Beogradu, na čelu sa Veljom Nevoljom i Markom Miljkovićem!

Veljko Belivuk i Radoje Zvicer Foto: printscreen

Raka Dilinger pripadao je staroj gardi beogradskog podzemlja među kojima su bili Veselin Vukotić, Jusa Bulić, Darko Ašanin, Radislav Matić Beli, Dušan Stanimirović Nane i drugi. Bio je i kum Ljubomira Dapčevića, vlasnika brojnih lokala i kockarnica u Beogradu, koga je zajedno sa ćerkom, koja je s njim kobne večeri sedela u “Maderi” 2010. godine, ubila bivša žena.

Stanišić stariji je ubijen februara 1997. godine u Budvi.

Crnogorsko Specijalno državno tužilaštvo i Uprave policije preduzimaju opsežne radnje kako bi pronašli telo, za koje se sumnja da je hemijski uništeno.

Slobodan Kašćelan in4s.net

Nikola Stanišić je, prema nezvaničnim saznanjima, bio blizak škaljarskom klanu i, kako se sumnja, likvidiran jer je učestvovao u ubistvu člana suprotstavljenog kriminalnog klana.

pročitajte još:

Specijalni tužilac Crne Gore Saša Čađenović da je kavački klan imao plan da ubije više osoba na teritoriji Crne Gore.

Osumnjičeni su, kako je kazao Čađenović, krajem jula i početkom avgusta prošle godine “pratili kretanje oštećenog Nikole Stanišića u dužem vremenskom periodu, presreli ga, a potom i ubili”.

– Prema dokazima koji su do sada prikupljeni, tragovi o izvršenom krivičnom delu su od strane pripadnika kriminalne organizacije uništeni spaljivanjem, odnosno uz upotrebu hemijskih sredstava – pojasnio je Čađenović.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike