I njegovo mučenje snimali telefonom? Sin Dugog Lainovića na spisku žrtava „kavčana“, iako je za Zvicera i Velju Nevolju učestvovao u ubistvu vođa „škaljaraca“ u Atini!

07.05.2021

08:15 >> 10:28

0

Autor: Lj. Keković

Snimci bili polazna tačka od koje je počela da se raskrinkava kriminalna organizacija kavačkog klana i njegovih vođa u Srbiji Veljka Belivuka i Marka Miljko

I njegovo mučenje snimali telefonom? Sin Dugog Lainovića na spisku žrtava „kavčana“, iako je za Zvicera i Velju Nevolju učestvovao u ubistvu vođa „škaljaraca“ u Atini!
24sedam/Tanjug/Rade Prelić/Facebook

Ozloglašeni „kavački klan“ i njegove vođe Velja Nevolja i Marko Miljković sumnjiče se za svirepo ubistvo Cetinjanina M. R. (31), koga sa su pre smrti masakrirali, a potresne snimke umiranja u mukama slali njegovoj majci, a nije isključeno da su na sličan način ubili i Ljubomira Lainovića (23), iako je za njih učestvovao u ubistvu vođa „škaljarskog klana“ Igora Dedovića i Stevana Stamatovića u Atini, januara 2020. godine.

YouTube/OneTV

Sin nekada neprikosnovenog kralja novosadskog podzemlja Branimira Lainovića Dugog, kako se sumnja, pre ubistva je mučen, a snimci njegove egzekucije poslati su kao opomena pojedinim članovima njegove porodice!

Prema saznanjima portala 24sedam, izvesno vreme se verovalo da su „škaljarci“ oteli i Ljubomira Lainovića i u Španiji ga svirepo ubili, međutim, na osnovu poslatih snimaka njegove surove likvidacije, i određenih operativnih podataka, došlo je do prekreta, u kome je sve izvesnije da je sin od Dugog ubijen kao „nezgodan svedok koji bi mogao da propeva“ jer mu njegove vođe Zvicer i Velja Nevolja nisu isplatili obećanu sumu za ubistvo dvojice vođa „škaljarskog klana“ u Atini.

Printscreen/Youtube

– Podzemljem se krajem jula i početkom avgusta prošle godine pronela priča o surovoj likvidaciji koju su počinili “škaljarci” kao osvetu za ubistvo svojih istaknutih članova Igora Dedovića i Stevana Stamatovića u Grčkoj. Oni su izrešetani u restoranu pred članovima svojih porodica, suprugama i decom. Iako je bilo jasno da iza toga stoji “kavački klan”, nije se znalo ko je izveo samu likvidaciju, a onda se pročulo da su ih smaknuli momci iz Srbije, među njima, i Lainović mlađi.

Posle izvesnog vremena počelo se sa strepnjom govoriti o tome da je svirepo mučen pre ubistva, i da je snimak poslat čak i pojedinim članovima njegove porodice. Gde je ubijen i šta se dogodilo sa njegovim telom, za sad nije rasvetljeno, ali su snimci njegove likvidacije, do kojih su još sredinom prošle godine došli i operativci naših bezbednosnih službi, bili polazna tačka od koje je počela da se raskrinkava kriminalna organizacije „kavačkog klana“ i njegovih vođa u Srbiji Veljka Belivuka i Marka Miljkovića – saznaje naš portal od izvora bliskog istrazi.

ATA Images

Pre nego što je izvršio likvidaciju Igora Dedovića i Stevana Stamatovića, Lainović je 2019. bio u kućnom pritvoru sa nanogicom, zbog umešanosti u ubistvo navijača Rada Petra Arsića ispred jednog kafića u beogradskom naselju Vidikovac u martu 2018. godine.

pročitajte još:
pročitajte još:

Međutim, u jednom trenutku Lainović “misteriozno“ nestaje sa radara Povereničke službe koja je u okviru Uprave za izvršenje krivičnih sankcija zadužena za praćenje sistema elektronskog nadzora.

Kako se sumnja, Lainovića je u „kavački klan“ vrbovao Marko Miljković, sa kojim se upoznao u CZ-u.

Veruje se i da je od tog poznanstva počinio više ubistava za „kavački klan“, a da su mu za egzekuciju „škaljaraca“ u Grčkoj obećane velike pare koje mu nikada nisu isplaćene, a veruje se da je zbog svog pshološkog sklopa uklonjen kao nezgodan svedok.

Za mladog Lainovića se prvi put čulo još davne 2014. godine, kada su ga u Ekonomskoj školi “Svetozar Miletić” u Novom Sadu napala trojica učenika. On je tada prošao s lakšim telesnim povredama. Čini se da je tada počeo da peče zanat žestokog momka.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti