Jezivo porodično nasilje u Kaluđerici: Napao bivšu ženu i njenog sadašnjeg partnera palicom, pa polio stan benzinom i zapalio ga!

09.05.2021

14:30 >> 15:52

0

Autor: J.B.O.

Osumnjičenom se na teret stavlja nasilje u porodici, nanošenje lakih telesnih povreda i izazivanje opšte opasnosti

Jezivo porodično nasilje u Kaluđerici: Napao bivšu ženu i njenog sadašnjeg partnera palicom, pa polio stan benzinom i zapalio ga!
Copyright Pixabay

Beogradska policija uhapsila je I.S. (49) zbog sumnje da je razbio balkonska vrata na stanu svoje bivše žene (39) u Kaluđerici, upao unutra, palicom napao muškarca (29) koji je bio unutra, pa polio benzinom i zapalio stan.

Drama se dogodila juče ujutru oko 8.50 časova u naselju Kaluđerica, kada je I.S. upao u stan bivše žene, prenosi Kurir.

– On je palicom nasrnuo na emotivnog partnera svoje bivše supruge, izudarao ga, a kada su on i žena pobegli, uzeo je benzin i počeo da poliva nameštaj – priča izvor i dodaje:

– Zapalio je stan, a žena je pozvala policiju i vatrogasce koji su ugasili požar. Na svu sreću, niko nije stradao u buktinji, a povređeni mladić zbrinut je u Urgentnom centru.

Pročitajte još:

Osumnjičenom I.S. na teret se stavlja nasilje u porodici, nanošenje lakih telesnih povreda i izazivanje opšte opasnosti.

– Navodno, on je u stan, u kome je nekada živeo sa ženom upao jer je bio revoltiran što ona tu sada stanuje sa novim partnerom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike