Tragovi DNK navijača Zvezde i "pink pantera” pronađeni u mašini za meso u tajnom bunkeru zloglasnog Veljinog klana: Radojević odbio da plaća reket, Ljepoja ušao u kuću u Ritopeku i nikada iz nje nije izašao!

10.05.2021

10:47 >> 11:51

0

Autor: Lj.K.

Obojici se od prošle godine gubi svaki trag, a već duži period se sumnja da su ih oteli pripadnici klana Velje Nevolje, a potom ih likvidirali

Tragovi DNK navijača Zvezde i "pink pantera” pronađeni u mašini za meso u tajnom bunkeru zloglasnog Veljinog klana: Radojević odbio da plaća reket, Ljepoja ušao u kuću u Ritopeku i nikada iz nje nije izašao!
Copyright MUP Srbije/Interpol/YouTube/Printscreen

Opsežna veštačenja DNK tragova uzetih sa industrijske mašine za mlevenje emsa Ritopeku koju je koristio klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, ukazuju da su tamo mosntruozno ubijeni Milan Ljepoja i Zdravko Radojević!

Obojici se od prošle godine gubi svaki trag, a već duži period se sumnja da su ih oteli pripadnici klana Velje Nevolje, a potom ih likvidirali.

MUP Srbiej

Milan Ljepoja iz Niša poznat je kao akter spektakularne pljačke u Dubaiju, a svaki trag mu se izgubio početkom decembra 2020. godine kada je, kako je rekao supruzi, krenuo da kupi automobil.

Kod kuće je ostavio mobilni telefon, pozvao je taksi i otišao u nepoznatom pravcu. Kući se više nije vratio. Njegova porodica ubrzo je počela da sumnja da je on ubijen.

Prema navodima njegove supruge, sa sobom je poneo takozvani specijal – mobilni koji služi za komunikaciju samo sa malim brojem ljudi.

Policija poseduje snimak, na kome se vidi da ulazi kolima u kuću u Ritopeku,u kojoj je, po svemu sudeći, i nastradao. Nestanak je prijavio njegov advokat.

pročitajte još:
pročitajte još:

Ovaj Nišlija postao je poznat široj javnosti pošto je bio osumnjičen za spektakularnu pljačku u Dubaiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima 27. aprila 2007.

Oni su tada belim “audijem” probili izlog juvelirnice u Dubaiju i maskirani fantomkama porazbijali vitrine i odneli nakit vredan oko 11 miliona evra. Jedan od članova te ekipe bio je i Milan Ljepoja, a Borko Ilinčić, koji je, navodno, bio uz Ljepoju jedan od vođa, uhapšen je i isporučen Emiratima, ali je u zatvoru počinio samoubistvo. Nakit nikada nije pronađen.

MUP Srbije

Zvezdin navijač Zdravko Radojević iz Koteža, koji se dovodi u vezu za prodajom droge,, kako se sumnja, otet je i ubijen jer je odbio da plaća reket Belivukovoj ekipi.

Potom su ga, navodno, namamili preko prijatelja, posle čega mu se gubi svaki trag. Njegovi bliski prijatelji prijavili su nestanak, i Belivuka i Miljkovića označili kao moguće aktere.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike