Osuđen manijak (20) iz Velikog Gradišta: Upao u porodičnu kuću, skinuo se go, fotografisao se sa obnaženom devojčicom i to nije sve!

10.05.2021

14:55 >> 16:54

0

Autor: J.B.O.

Obljuba se desila u oktobru 2019. godine

Osuđen manijak (20) iz Velikog Gradišta: Upao u porodičnu kuću, skinuo se go, fotografisao se sa obnaženom devojčicom i to nije sve!
Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Sudsko veće Višeg suda u Požarevcu prvostepeno je osudilo na pet godina zatvora N.B. (20) iz okoline Velikog Gradišta, zbog krivičnog dela obljuba nad detetom.

Ovo delo on je počinio u oktobru 2019. godine, kada se svukao go pred devojčicom, zatim svukao i nju, a onda je dodirivao i trljao se o nju.

Sve to je fotografisao i fotografije objavio na sajtu Diskort, sa sedištem u Beču.

Na tom sajtu objavio je još neke fotografije i razmenjivao ih sa ostalim članovima, uz komunikaciju na engleskom.

Uhapšen je 20. novembra i sve vreme je u pritvoru. Za krivično delo za koje se tereti, u vreme izvršenja kazna je bila od 3 do 10 godina, a krajem 2019. promenjena je i iznosi od 5 do 12, pa ga kači blaža kazna.

Pročitajte još:

Inače, on je krivično delo počinio u kući devojčicinih roditelja, koji su ga pomagali jer je siromašan – dozvoljavali mu da se kupa kod njih, davali mu hranu i odeću.

Osim zatvorske kazne, njemu je izrečena i zabrana zbog koje, po izlasku na slobodu, ne sme da komunicira sa devojčicom, niti da prilazi njoj i njenoj kući.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti