Supruga mladića stradalog na pecanju: Dva puta su pokušali da ga spasu, nije bilo pomoći

10.05.2021

13:16 >> 19:03

0

Autor: A.S.

Mladić je, kako se saznaje, prilikom pecanja, vrhom štapa za pecanje dotakao vod dalekovoda

Supruga mladića stradalog na pecanju: Dva puta su pokušali da ga spasu, nije bilo pomoći
Copyright Pixabay

Porodica nastradalog Čabe Sokola iz Gornjeg Brega kod Sente u šoku zbog tragedije koja se dogodila juče popodne.

Do tragedije je došlo kada je zabacio je udicu i slučajno štapom za pecanje dodirnuo električne kablove koji napajaju strujom crpnu stanicu. Istog trenutku je došlo do strujnog udara i on je samo pao.

– Bio je strastveni pecaroš i često je išao tamo. Ovoga puta smo sa njim pošli naš sin David (6), njegov otac Đerđ i ja. Spremali smo se da krenemo kući kada je on zamahnuo štapom, novim, karbonskim, koji do sada nije koristio – kazala je njegova supruga Klarisa za Novosti.

– Nekako je dohvatio žicu, samo se čuo kao neki udarac i on je pao. Otac je pokušao da ga reanimira, da ga održi u životu, a ja sam zvala Hitnu pomoć.

Lekari su uspeli da ga vrate na trenutak, ali je on opet izgubio svest.

Pročitajte još:

– Povratili su ga još jednom i odneli u bolnicu u Sentu, ali kada se to dogodilo treći put, više mu nije bilo spasa – navela je supruga.

– Voleo je da odlazi tamo, uživao je u pecanju. Bio je mnogo dobar, svima je pomagao, sakupljali smo pomoć za malog Olivera… Bavio se ugradnjom PVC stolarije, gajio je papagaje…

Strašnu tragediju je posmatrao i šestogodišnji sinčić koji još uvek ne shvata šta se desilo.

– Svima nam je teško. Baka mu je u bolnici, jedva je preživela, otac i majka mu nisu dobro. Ovo je strašno što nam se dogodilo. Nikoga ne krivimo, to je bio trenutak nepažnje, koji ga je koštao života – kazala je Klarisa.

U Osnovnom javnom tužilaštcu u Senti kažu da u ovom slučaju telo neće biti poslato na obdukciju, i da niko ne snosi krivičnu odgovornost jer je reč o zadesnoj smrti, prenose Novosti. Čaba Sokola biće sahranjen u utorak na seoskom groblju u Gornjem Bregu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike