Pogledajte policijsku raciju u Sopotu: U šteku iza lažnog čiviluka pronađeno pet kilograma heroina (FOTO+VIDEO)

11.05.2021

10:49 >> 10:50

0

Autor: 24sedam

U jednom ugostiteljskom objektu na Voždovcu zatečen je L. B. za kojim je raspisana međunarodna poternica

Pogledajte policijsku raciju u Sopotu: U šteku iza lažnog čiviluka pronađeno pet kilograma heroina (FOTO+VIDEO)
Copyright

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u opsežnoj akciji zaplenili su više od pet kilograma heroina i uhapsili L. B. (32), N. L. (31) i N. M. (24) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

MUP Srbije

Policija je u jednom ugostiteljskom objektu na Voždovcu, prilikom kontrole osumnjičenih ustanovila da je za L. B. raspisana međunarodna poternica.

jDaljim radom, a pregledom automobila „golf“, koji su koristili N. L. i N. M. pronađeno je oko 150 grama heroina i oko 300 grama smese za uvećanje mase narkotika.

pročitajte još:

Takođe, policija je u kući u okolini Sopota, u kojoj neprijavljeno borave N. M. i L. B., u zidu, u „šteku“ koji se elektronski otvara, pronašla oko pet kilograma heroina, oko 18 kilograma smese za uvećanje mase narkotika, dva revolvera, pištolj i škorpion sa prigušivačem, 10 kocki plastičnog eksploziva ukupne težine jedan kilogram, 126 komada municije različitog kalibra, tri prese, aparat za vakumiranje i veću količinu novca. Policija je zaplenila i dva automobila.

Protiv N. M. i L. B. biće podneta i krivična prijava kojom se terete za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike