Vožnja smrti na uranku u Ripnju: Preminuo dečak, koga je očev prijatelj vozio na motoru 100 na sat!

14.05.2021

14:43 >> 22:42

0

Nesrećni dečak svom silinom udario glavom o pod i pao u komu iz koje se, na žalost, nije vratio

Vožnja smrti na uranku u Ripnju: Preminuo dečak, koga je očev prijatelj vozio na motoru 100 na sat!
Copyright Pixabay

Petnaestogosišnji dečak Uroš Vukosavljević podlegao je povredama koje je zadobio u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila 1. maja, kada je pri padu sa motora udario glavom o tlo.

Prema navodima dečakovog trenera Zorana Tišme, Uroš je za praznik otišao u Ripanj, gde su bili njegovi roditelji i prijatelji, a jedan od prijatelja njegovog oca došao je motorom, na kojem je provozao svu decu, pa i Uroša, sa kojim je, pri brzini od 100 na sat, sleteo s puta i direktno udario u drvo. Nesrećni dečak svom silinom je udario glavom o pod i pao u komu iz koje se, na žalost, nije vratio. U teškom stanju se i dalje nalazi vozač motora.

Uroš je od malih nogu trenurao fudbal u FK Bežaniji, onda je sa 13. godina prešao u Brodarac. Od februara ove godine trenirao je u omladinskoj školi fudbalskog kluba Zemun.

pročitajte još:

U subotu su, kaže Tišma,  saznali da je Uroš preminuo, a u nedelju ih je čekala utakmica. Iako slomljeni, taj dan igrali su za Uroša:

– Tražili smo da se utakmica odloži, ali Savez nije dozvolio. Deca nisu mogla da igraju, bila su tužna, nervozna, jedva su igrala, ali su igrala za njega.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike