Ubistva, pljačke, pucnjava, nasilje...: Za 24 sata čak 11 tragedija, sedam osoba stradalo

11.12.2020

21:00 >> 07:23

0

Ubistva, pljačke, pucnjava, nasilje...: Za 24 sata čak 11 tragedija, sedam osoba stradalo
Copyright 24sedam/Printscreen/Tanjug

Dva ubistva, dva samoubistva, dva stravična slučaja porodičnog nasilja, nesreće, ranjavanje… Za poslednjih 24 sata Srbiju je potreslo čak jedanaest zločina i nesrećnih slučajeva u kojima je sedam osoba stradalo, a više njih je teško povređeno!

Muškarca pregazio bager

Crna serija počela je kada je Živka Kostića (60) iz Kraljeva pregazio bager dok je posmatrao radove u kraju. Njegova žena rekla je da je smrskan prevezen u bolnicu, gde je nažalost preminuo.

Tragedija se dogodila oko 15.45 sati u ulici Milomira Glavčića u kraljevačkom naselju Ribnica. Kako se navodi, nesrećni Živko je živeo u blizini gradilišta i došao je da posmatra radove.

Devizna penzionerka pronađena mrtva

Sat vremena kasnije devizna penzionerka Ivanka R. (78) pronađena je mrtva u svojoj kući u selu Prova kod Vladimirovaca. Komšije su je pronašle u loki krvi, a na glavi je imala vidne povrede.

Ivanka je godinama živela i radila u Austriji, zbog čega se sumnja da je motiv napada koristoljublje. Sumnju u to potkrepljuje činjenica da je u stanu izvršena premetačina.

Nišlija upucan u nogu

Talas nasilja nastavljen je u Nišu ranjavanjem Dejana T. (33). Nepoznati napadač sačekao ga je oko 23 sata u podzemnoj garaži u Romanijskoj ulici i pucao mu u noge, u trenutku kada je on izlazio iz svojih kola. Njega je Hitna pomoć prebacila u Klinički centar, gde je operisan. Policija traga za napadačem.

Tukao brata, pa zapalio sobu

E. J. (29) iz Lebana uhapšen je zbog sumnje da je noćas oko jedan sat posle ponoći fizički napao i davio svog brata po ocu, kao i da je potom benzinom polio svoju i sobu sobu svog oca, a zatim svoju i zapalio, saopštio je MUP. U požaru niko nije povređen.

Ženu tukao rukama, polomio joj lobanju

Drama u Ulici Albanske spomenice na Paliluli Foto: M. Brkić

Gotovo u isto vreme strahovito porodično nasilje odvijalo se noćas u Ulici Albanske spomenice u beogradskom naselju Palilula. S. G. (54) je, kako se sumnja, oko 2.30 posle ponoći u stanu pretukao nevenčanu suprugu A. L. (49).

MUP je saopštio da se on tereti da ju je rukama tukao, a nezvanično se saznaje da je tom prilikom zadobila prelom lobanje! Nasilnik će sutra biti saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ubio ženu pa sebe

Jutro je počelo stravičnim zločinom na Voždovcu. Dragoljub N. (62) jutros oko 5.30 sati je ubio svoju suprugu Vesnu (57), a potom presudio sebi. On je nesrećnoj ženi pucao u grudi, a sebi ispalio metak u glavu.

Ujak ubijene Vesne, kojeg smo ranije danas zatekli u dvorištu kuće, rekao je da ne zna zbog čega se sve to desilo, kao i da su sinoć supružnici zajedno večerali.

– Oni su normalno živeli, nisu ranije imali problema, i on nikada nije bio nasilan prema njoj – rekao nam je on.

Zgrada u kojoj se dogodila porodična tragedija Foto: 24sedam/M. Brkić

Preminuo muškarac kog je vukao tramvaj

Miroslav V. (85) preminuo je danas posle saobraćajne nezgode u Bulevaru kralja Aleksandra, kada ga je tramvaj oborio. On je preminuo u Urgentnom centru tokom pokušaja reanimacije.

Kako nam je u MUP ranije potvrđeno, nezgoda se dogodila oko 8.30, kada se muškarcu, prilikom izlaska iz tramvaja torba zakačila za vrata, a on je nije pustio, pa ga je tramvaj povukao i vukao oko desetak metara.

Povređen u eksploziji kotla

Slobodan J. (61) iz Požarevca povređen je jutros u svojoj kući kada je eksplodirao kotao za parno grejanje. Nesreća se dogodila u porodičnoj kući u Krfskoj ulici u Požarevcu, posle čega je ukućanin prevezen u požarevačku bolnicu.

Žena skočila sa zgrade

Žena V. M. (65) izvršila je samoubistvo danas u beogradskoj opštini Palilula. Prema nezvaničnim informacijama, žena je skočila sa zgrade i preminula na licu mesta. Lekari su mogli samo da konstatuju njenu smrt.

Goreo stan zbog novogodišnje prskalice

Talas nesreća nije zaobišao ni Novi Sad. Veliki požar je izbio je danas oko 13.30 u stanu zgrade na 13. spratu, na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu.U požaru niko nije teže povređen, a jedna devojka se nagutala dima. Zasad nema zvaničnih informacija o tome šta je izazvalo vatru. Nezvanično, vatra je nastala kada je novogodišnjom prskalicom upaljena zavesa, prenosi portal “021”.

Ovaj portal preneo je da je dvadesetpetogodišnja devojka je prevezena u Sremsku Kamenicu na Institut za plućne bolesti, a na licu mesta pregledan je jedan muškarac (36), te nije bilo potrebe za hospitalizacijom.

Baka Coka zarila sebi nož u grudi

Ubistvo investitora snimile kamere Foto: Printscreen Youtube

Ovo veče obeležilo je samoubistvo Stojanke Stojanović (72), u javnosti poznate kao baka Coka. Ona je danas pronađena danas mrtva u svojoj kući na Zvezdari. Telo je pronađeno sa nožem zabodenim u grudi, a pored nje je pronađeno oproštajno pismo.

Baba Coka je u septembru 2018. godine ubila investitora koji joj je navodno u više navrata pretio i ucenjivao je da mu proda plac i kuću na Zvezdari gde je hteo da gradi. Zbog godina i bolesti nalazila se u kućnom pritvoru.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike