Dečak (9) kojeg je obljubio starac u Novom Sadu svedočiće iz "skrin sobe"!

20.05.2021

07:58

0

Autor: J.B.O.

Optuženom se na teret stavlja da je u blizini plaže Šodroš u Novom Sadu, mališana odveo u obližnju šumu i obljubio

Dečak (9) kojeg je obljubio starac u Novom Sadu svedočiće iz "skrin sobe"!
Copyright Pixabay

Novosađaninu M.J. (83) protiv kojeg se u Višem sudu u Novom Sadu vodi postupak zbog optužbe da je obljubio devetogodišnjeg dečaka, produžen je pritvor, a nastavak glavnog pretresa je zakazan za 31. maj.

Tada bi, kako nezvanično saznaju “Novosti”, iz “skrin sobe”, prostorije namenjene osetljivim svedocima i žrtvama, iskaz trebalo da predoči dečak.

U dosadašnjem postupku saslušani su okrivljeni i svedoci, ali ono što su ispričali nije poznato, jer je glavni pretres zatvoren za javnost zbog zaštite maloletne žrtve.

Optuženom se na teret stavlja da je u blizini plaže Šodroš u Novom Sadu, mališana odveo u obližnju šumu i obljubio. Starac i osmogodišnjak, koji se navodno ne poznaju, sasvim slučajno su se tu sreli nedaleko od nekadašnjeg brodogradilišta. Mališan je sam otišao od kuće i pešice su uputio prema Dunavu, da bi tamo bio sam i igrao se.

Pročitajte još:

Posle nekoliko razmenjenih reči sa dečakom, M. J, je kako se sumnja, dečaka odveo u obližnju šumu kod neuređene dunavske plaže, gde se dogodila obljuba.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike