Majka i sin iz pakla: Sumnja se da Rumunka koju su zakopali u dvorištu u Pančevu nije njihova jedina žrtva

20.05.2021

11:21 >> 13:33

0

Autor: 24sedam

Osumnjičeni su Mojri Hojci vodili poslovne knjige, a 20.000 evra koje im je dala za uplatu hteli su da zadrže za sebe

Majka i sin iz pakla: Sumnja se da Rumunka koju su zakopali u dvorištu u Pančevu nije njihova jedina žrtva
zakopan ubistvo lopata - Copyright Profimedia

Policija sumnja da rumunska državljanka koju su Bogdanka G. (68) i Bogdan M. (46) u Pančevu ubili pa zakopali u svom dvorištu nije jedina žrtva majke i sina.

Rumunska državljanka Mojra Hojca ubijena je zbog 20.000 evra, apošto je utvrđeno da su joj osumnjičeni Bogdanaka i njen sin vodili poslovne knjige, policija sada kontroliše svu njihovu dokumentaciju, ali i obavlja pregled terena oko njihove kuće u Ulici Ive Kurjackog, zbog sumnje da je tu još neko ubijen pa zakopan, saznaje NovaS.

Prema dosadašnjim informacijama, Bogdanka G. i Bogdan M. izvršili su brutalno ubistvo rumunske državljanke pre dva dana, a potom su njeno telo zakopali u svom dvorištu.

Ubijena žena je poslednjih 18 godina radila na buvljaku, a u Pančevu je živela sama.

Ona im je, kako je otkriveno, pre izvesnog vremena dala 20.000 evra kako bi oni izvršili uplatu za nju, ali su majka i sin odlučili da novac zadrže za sebe.

pročitajte još:

Kobnog dana, rumunska državljanka je navodno rekla stanodavki da ide nekoliko ulica dalje kako bi pokušala da izvuče novac koji su joj knjigovođe dugovale. Međutim, umesto da joj vrate novac, ona je ubijena.

Kako je nesrećna žena ubijena, pokazaće obdukcija, a istraga će utvrditi da li je koristoljublje zaista motiv ovog ubistva.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike