Kako je Mali Kića izbegao smrt? Zarili mu nož u vrat, zamalo mu isekli arteriju

22.05.2021

15:18 >> 22:47

0

Policija traga za licima osumnjičenim da su preksinoć oko 22 sata pokušali da ubiju Andriju Jevremovića (26) zvanog Mali Kića

Kako je Mali Kića izbegao smrt? Zarili mu nož u vrat, zamalo mu isekli arteriju
Copyright Foto: Printscreen/Instagram/Andrija J.

Policija traga za licima osumnjičenim da su preksinoć oko 22 sata pokušali da ubiju Andriju Jevremovića (26) zvanog Mali Kića.

Oni su u blizini crkve u naselju Aerodrom u Kragujevcu, na raskrsnici svojim „pežoom“ udarili u automobil koji je vozio Jevremović, i tako mu preprečili put, potvrđeno je u kragujevačkom Višem tužilaštvu. Tu su ga napali noževima, palicama i sekirom, a zatim pobegli. Zadali su mu više udaraca, i ubode u vrat i nogu. Inače, nož mu je prošao na samo tri milimetara od arterije prilikom uboda tako da je izbegao smrt za dlaku.

Sumnja se da se radi o pripadnicima suprotstavljene kriminalne „grupe“ pošto policija ima opertivna saznanja o petorici napadača Zbog povreda opasnih po život Jevremović prebačen je u KC, ali lekari su njegovo stanje doktori ocenili kao „stabilno“..

On je privatnim automobilom prevežen do Hitne pomoći i smešten je u Urgentni centar. Na lični zahtev prebačen je na WMA pošto ima posekotinu na licu i kako bi se odagnala sumnnja da je pokidan nerv, pošto privremno nije imao osećaj na levoj strani lica.

Pročitajte još:

U KCK su u izjavi za ucentar „odbacili takvu mogućnsot, ali kažu da nije na odmet da se sve sve još jednom proveri“

Mali Kića bio je najbolji prijatelj pokojnog Radoša Joksimovića, ubijenog u septembru 2019. godine u restoranu „Neptun“. Na njega je pucao Aleksa Miloradović, koji je za to delo osuđen na 16 godina zatvora. Nakon toga, Andrija Jevremović je na leđima istetovirao njihove likove za uspomenu na veliko drugarstvo. Uhapšen je zbog sumnje da je pucao na jednog od vođa kriminalne grupe „volpeovci“ Nenada Prokića, ali je oslobođen.

Prijatelji pokojnog Joksimovića sumnjaju da je upravo ova kriminalna grupa pružila logistiku prilikom ubistva MMA borca.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike