Aleksinac i dalje pati: Pismo Aleksinog prijatelja rasplakalo mnoge na platou

23.05.2021

12:48

0

Autor: A.S.

Aleksinčani i dalje nose majice sa natpisima Aleksa Živiš i Dok smo živi mi, živećeš i ti.

Aleksinac i dalje pati: Pismo Aleksinog prijatelja rasplakalo mnoge na platou
Copyright Instagram_alexaa_33

Nakon što je izgubio život na proslavi rođendana u kafani, tuga za Aleksom Stojmenovićem (26) iz Aleksinca ne prestaje.

Građani se svakodnevno okupljaju u šetnji od 15 sati pod sloganom “Aleksa Živiš”.

Aleksa je preminuo 16. maja, kada je na rođendanu kod drugarice došlo do tuče, međutim, udarac u vratnu arteriju je bio koban

Aleksinac i dalje pati za gubitkom mladog čoveka i perspektivnog fudbalera, koji je samo nekoliko dana pre smrti bio presrećan jer je njegov klub “Ozren” iz Sokobanje prešao u viši rang.

Foto: 24sedam / Maja Kostić

Njegov drug je pročitao pismo, kako je rekao od prijatelja, porodice i svih onih koji ga vole, a koje je na platou kod Doma kulture izmamilo suze mnogima.

Pročitajte još:

– Prerano si otišao. Da smo znali voleli bi sada da porazgovaramo još jednom, da ti kažemo sve što imamo. Da ti kažemo kakav si čovek bio. Mnogo toga smo mogli da naučimo od tebe. Ti si živeo svoje snove na javi. U fudbalu si svakim svojim delom tela, driblingom, ostavljao srce na terenu. Hvala ti na svemu tome. Hvala ti što si bio dobar sin, veliki drug i ono najvažnije, hvala ti što si bio dobar čovek. Hteo bih da ti kažem da nikada nećeš biti zaboravljen i da živiš sa nama i u našim srcima. Još jednom, hvala ti za sve – rekao je njegov drug, prenosi Kurir.

Među Aleksinčanima svakodnevno se mogu videti majice sa brojem “33” koji je on nosio na dresu ili sa natpisima “Aleksa Živiš” i “Dok smo živi mi, živećeš i ti”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike