Žena danima ležala mrtva u kući, sin i ćerka mislili da su je sahranili!

11.12.2020

12:53 >> 12:59

0

Sedamdesetdevetogodišnja starica živela je u kući sa sinom i ćerkom koji imaju mentalne poremećaje. Obdukcijom utvrđeno da je žena umrla prirodnom smrću

Žena danima ležala mrtva u kući, sin i ćerka mislili da su je sahranili!
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

U selu Zlatokop nadomak Vranja policiji je prijavljeno da je pronađena osoba u beživotnom stanju u porodičnoj kući. U policiji kažu da su po prijavi čoveka koji je tog jutra posetio porodicu obavili uviđaj, ali da je utvrđeno da nije reč o nasilnoj smrti.

Ipak, ova priča ima vrlo tužnu pozadinu. Kako je “Novostima” potvrđeno iz više izvora, sedamdesetdevetogodišnja starica živela je u kući sa sinom i ćerkom koji imaju mentalne poremećaje i koji su mislili da su je sahranili!

Tako da se pretpostavlja da je žena danima bila mrtva u kući. Mrtvozornik je utvrdio da je žena umrla prirodnom smrću, a tužilaštvo da nema elemenata za krivično gonjenje.

Pročitajte još: Agonija se nastavlja: Muž nestale Snježane nije identifikovao leš iz Zapadne Morave

Pročitajte još: Užas u Vinči: Na dečaka (3) pao cipelarnik, lekari se bore za njegov život

Stanovnici Zlatokopa kažu da se tako nešto moglo očekivati. Svi izbegavaju da govore o tome, ali se nadaju da će nadležne službe preuzeti neke mere, jer se postavlja pitanje da li oni mogu da brinu sami o sebi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike