Poznati detalji nesreće kod Bačke Topole: Vozač pežoa prešao u suprotnu traku pa se zakucao u traktor

29.05.2021

10:47 >> 11:17

0

Autor: A.S.

Vozač traktora je lakše povređen i zbrinut je u subotičkoj bolnici

Poznati detalji nesreće kod Bačke Topole: Vozač pežoa prešao u suprotnu traku pa se zakucao u traktor
Copyright Ilustracija/Profimedia

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 20 sati dogodila u Bačkoj Topoli, u sudaru putničkog vozila i traktora stradao je N.K. (1964), vozač automobila Pežo 206, dok je vozač traktora povređen.

Uviđaj je urađen u kasnim večernjim satima, a kako je za Kurir potvrđeno iz Osnovnog javnog tužilaštva, došlo je do direktnog sudara putničkog vozila i traktora.

– Više je nego očigledno tokom uviđaja potvrđeno, da je putničko vozilo prešlo u drugu suprotnu traku, i tada direktno naletelo na traktor koji je vozio prikolicu. Udarac je bio silovit, vozač automobila je prošao s veoma teškim povredama, a povređen je i vozač traktora. Na žalost, iako je Hitna pomoć odmah reagovala, vozač automobila je preminuo na putu do bolnice – prenosi Kurir saznanja iz Osnovnog javnog tužilaštva.

Pročitajte još:

Vozač traktora je lakše povređen i zbrinut u subotičkoj bolnici.

Okolnosti nesreće i dalje se istražuju, rezultati krvi će ukazati na moguće uzroke nesreće, koja se dogodila tačno na industrijskoj obilaznici puta Bačka Topola – Novo Orahovo i Bačka Topola-Njegoševo.

Analizom svih detalja sa mesta nesreće, posle konačnih rezultata uviđaja, znaće se tačan uzrok nesreće, u kojoj je na žalost, tragično stradao vozač putničkog vozila.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike