Advokat Čede Jovanovića otkrio zbog čega je lider LDP-a demolirao lokal na Novom Beogradu

02.06.2021

21:42 >> 22:05

0

Advokat Čedomira Jovanovića: Grubo je odreagovao prema policiji

Advokat Čede Jovanovića otkrio zbog čega je lider LDP-a demolirao lokal na Novom Beogradu
Copyright 24sedam

Advokat Čedomira Jovanovića, Aleksandar Šćekić je otkrio zbog čega je njegov klijent demolirao lokal na Novom Beogradu posle čega je uhapšen.

Šćekić kaže da je Čeda došao u lokal brze hrane, gde je zatekao grupu navijača Crvene Zvezde koji ga inače “proganjaju” već neko vreme.

On je rekao novinarima da su Čedu provocirali navijači i ranije, ali kada su ga ugledali večeras, opet su to učinili, što je kod Čede izazvalo veliki bes.

Kako advokat dalje navodi, navijači su mu dolazili i ispred kuće, a Jovanovićeva supruga Jelena je pozivala policiju.

– Čedomir je sada na saslušanju u policiji u svojstvu oštećenog. Navijači svakodnevno dolaze ispred njegove kuće i skandiraju mu i provociraju ga. On je odragovao kada su počeli da bacaju kamenje na zgradu, i tada je supruga Jovanovića pozvala policiju. Nije demolirao lokal, već je puklo staklo od izloga kada je došlo do komešanja. Doduše, grubo je odreagovao prema policiji, jer ga nisu zaštitili, ali to je bilo u afektu – rekao je Šćekić za 24sedam.

Da podsetimo, lider LDP Čedomir Jovanović je večeras, nešto pre 22 sata demolirao  lokal brze hrane “Pončo” na  Novom Beogradu. Kako smo nezvanično saznali, on je dugo razgovarao sa policajcima, urlao  na njih, šutirao policijski automobil, a potom su ga pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova smestili u službeni automobil i odveli na saslušanje.

24sedam

Nakon privođenja Jovanovića policajci su fotografisali  policijsko vozilo koje je Jovanović u naletu besa šutirao i vrši se uvidjaj na licu mesta.

Inače, ovo nije prvi put da je Jovanović akter nasilničkog ponašanja. On je prošle godine u julu fizički nasrnuo i ošamario Dejana Dubajića, pravnog zastupnika ambulante za rehabilitaciju Fiziocentar na Novom Beogradu… Tada je u njegovom društvu bila i supruga Jelena.

Na istom mestu lider LDP, kome su odvajkada puna usta tolerancije, je nekoliko dana pre toga pretukao teniskim reketom vlasnika te klinike Žarka Ivkovića.

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike