Danas saslušavaju nadrilekarku Olgicu: Žrtve je prijavile da im je unakazila lice!

03.06.2021

09:55 >> 09:57

0

Autor: 24sedam

Olgica se smnjiči da je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike i izazvala zdravstvene probleme kod 11 oštećenih

Danas saslušavaju nadrilekarku Olgicu: Žrtve je prijavile da im je unakazila lice!
Copyright Printscreen/Instagram

Olgica Markanović, nadrilekarka, danas će biti saslušana u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, zbog sumnja da je estetskim zahvatima i antiejdžing nadrilekarstvom izazvala zdravstvene probleme kod 11 osoba.

Nakon saslušana, u zavisnosti od iznete dobrane, tužilaštvo će odlučiti da li će tražiti od suda da joj odredi pritvor.

Olgica je uhapšena 1. juna na granici sa Hrvatskom.

Markanović se, za sada, sumnjiči da je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike i izazvala zdravstvene probleme kod 11 oštećenih, a postoje indicije da je kod određenih oosoba pored telesnih povreda i zdravlje teško narušeno.

IJoš pre 2 meseca nesrećne unakažene žene tražile su da se Olgica nađe iza rešetaka, jer im je, kako su tvrdile uništila zdravlje.

pročitajte još:
pročitajte još:

Čak dvadesetak žena koje tvrde da su ostale sa unakaženim licem, ožiljcima i u velikom riziku od kancera kože nakon tretmana lica u salonu izvesne O. M. na Senjaku podnose protiv vlasnice krivičnu prijavu za nadrilekarstvo, za koje je, prema srpskom krivičnom zakonu, zaprećena kazna i do tri godine zatvora!

Naime, prema članu 254 Krivičnog zakonika Srbije, ko se bez odgovarajuće stručne spreme bavi lečenjem ili pružanjem drugih medicinskih usluga kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine.

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike