Tuga u kući Igora stradalog na Kozari: "Poletelo je 13 aviona, njihov se nije vratio"

12.12.2020

16:34 >> 17:35

0

Igor Ivanović (34) stradao je u padu aviona na Kozari

Tuga u kući Igora stradalog na Kozari: "Poletelo je 13 aviona, njihov se nije vratio"
Sreten Ivanović Foto:24sedam

Porodica Igora Ivanovića (34) iz Borče, koji je poginuo u padu aviona na Kozari neutešna je i u šoku nakon njegovog tragičnog stradanja.

U porodičnoj kući Ivanovića u Borči gori sveća za nastradalog Igora. Njegov otac Sreten kaže da su čuli da je potraga za nekim avionom u toku, ali da nisu ni pomišljali da je to avion u kom je njihov sin. Kaže da nisu znali kada njihov sin tačno trebalo da se vrati kući, jer je reč o njegovom poslu i nisu znali koliko dana će ga obavljati. Onda su im juče tragične vesti javljene, da je Igor poginuo u padu aviona…

– Juče su nam javili da je nestao avion, a posle toga i da je nastradao. Šta ću ja da radim sad bez njega? – rekao je njegov otac Sreten.

Printscreen/Facebook

Igor je bio srednji od trojice braće. Sreten je dodao da je njegov sin imao mnogo prijatelja i da su ga svi voleli. Svi njega zovu kako bi pitali kako se to desilo.

Pročitajte još: Prve fotografije palog aviona pokazuju sav užas nesreće na Kozari: Žena iz Rumunije bila pilot (FOTO)

– On je ovaj posao obavljao desetak godina. Trinaest aviona je poletelo, dvanaest su se vratili. A njihov nije – priča Igorov otac Sreten.

Olupina aviona Foto: MUP RS

Igorova majka nije smogla snage da nešto kaže.

Pročitajte još: Detalji stravične nesreće kod Prijedora: Telo jednog člana posade nađeno u avionu, drugo pored olupine (VIDEO)

Da podsetimo, sportski avion “pajper 28” je nestao u četvrtak u 14.10 sati kod Prijedora, a njegova olupina pronađena je juče oko 15 sati na Kozari. Uočena su dva tela, jedno u avionu, a drugo pored ostataka letelice. Nastradali su državljanka Rumunije Irina P. (31) koja je bila pilot aviona i Igor Ivanović, koji je bio operater na operaciji oralne vakcinacije lisica protiv besnila, koju su na širem području banjalučke i prijedorske regije izvodili radnici beogradske firme “STS avijacija”.

Transport njihovih tela očekuje se u toku današnjeg dana.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti