Prijatelj otkrio šta mu je baka Coka ispričala pred smrt? "Morala sam da ga ubijem, mučio me je"

12.12.2020

15:43 >> 15:51

0

Baka Coka je pre dve godine izvršila jeziv zločin koji je duboko podelio javnost - nasred ulice, hicima iz pištolja, ubila je investitora Zorana Trifunović

Prijatelj otkrio šta mu je baka Coka ispričala pred smrt? "Morala sam da ga ubijem, mučio me je"
Copyright Ubistvo investitora snimile kamere Foto: Printscreen Youtube

Samo dan nakon što je Stojanka Stojanović (72), poznatija kao baka Coka, izvršila samoubistvo u svojoj kući u Ulici Olge Jovanović u Beogradu, njen dugogogodišnji poznanik je ispričao kako je živela poslednjih dana, ali šta mu je govorila.

-Rekla mi je. Ja sam morala da ga ubijem, on je mene mučio dve godine. Nisam više mogla da izdržim” i ja sam joj verovao. Žao mi je što je naudila sebi, ali verujem da nije mogla više – rekao je za Blic njen prijatelj.

Baka Coka je pre dve godine izvršila jeziv zločin koji je duboko podelio javnost – nasred ulice, hicima iz pištolja, ubila je investitora Zorana Trifunovića, sa kojim je godinama bila u sukobu oko placa na kom se nalazi njena porodična kuća.

Da je starija Beograđanka hladnokrvno izrešetala muškarca na ulici, pa pištolj stavila u ceger i otišla kući da spava, otkriveno je kada je policija pregledala snimke sa sigurnosnih kamera na kojima se jasno vidi kako se odigrao zločin.

Njen dugogodišnji poznanik i prijatelj ispričao je da Stojanka, ili baka Coka kako je i on uvek zvao, nakon izlaska iz pritvora nije bila ista osoba.

Kako priča njen prijatelj i komšija, viđali su se često otkad je izašla iz pritvora, ali napominje “nije bilo kao ranije”.

– Slabije je izlazila. Nije ona baš poštovala vreme kada je smela da izlazi zbog nanogice, viđao sam je i dok šeta ili u prodavnici – navodi on.

Kako kaže, u jednom od razgovora otkrila mu je i zbog čega je hladnokrvno ubila investitora.

Oproštajno pismo i nož u grudima: Na Zvezdari pronađeno telo žene

– Kad je došla iz pritvora u kućni, rekla mi je da je to morala da uradi. “Mučio me je dve godine, nisam mogla da izdržim”. Rekla mi je to i ja sam joj poverovao – kaže prijatelj.

Kako navodi, zločin ju je promenio i nakon toga je jednom već pokušala da se ubije.

– Jednostavno žena nije bila dobro – rekao je on.

Komšije se, kažu, nisu žalile na nju. Uvek je htela svima da pomogne.

– Ja jednu lošu reč nemam da kažem za nju, a to što je uradila… verujem da nije mogla da živi od njega… Sećam se da je jednom kad su nekog dečka iz ulice hteli da isele iz kuće, Coka prvi skočila i govorila kako nikoga ne može niko da izbaci. Svi u kraju su uglavnom starosedeoci i svi znaju kakva je Coka bila. Žao nam je što se ubila – kažu komšije.

Sin baka Coke za 24sedam otkriva šta ju je mučilo poslednjih dana života: “To više nije bila ona”

Podsetimo, Stojanka Stojanović sinoć je pronađena mrtva u svojoj kući na Zvezdari. Samoubistvo je izvršila tako što je sebi zarila nož u grudi.

Slučaj baka Coke ostao je upamćen kao zločin koji je oštro podelio srpsku javnost – na one koji u njenom činu vide “samoodbranu od višegodišnjeg zlostavljanja bahatog investitora”, i one koje smatraju da je uprkos svemu, ona drugom ljudskom biću oduzela život, i da zbog toga mora da odgovara.

Stojanki Stojanović je zbog ubistva investitora pretilo 15 godina robije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike