Droga "kumovala" porodičnoj tragediji u Novom Sadu: Komšije posumnjale kada se uključio i treći brat

08.06.2021

16:23 >> 17:19

0

Autor: A.S.

Čitav slučaj preuzelo je nadležno Više javno tužilaštvo koje čeka rezultate obdukcije tela braće i toksikološke nalaze

Droga "kumovala" porodičnoj tragediji u Novom Sadu: Komšije posumnjale kada se uključio i treći brat
Copyright Ilustracija/Pixabay

Zločin koji je potresao Novi Sad u kome je Aleksandar V. (39) ubio brata od tetke Milana B. (42) a zatim izvršio samoubistvo dobio je novi obrt – porodičnoj tragediji kumovala je droga koju su obojica konzumirali kobnog dana.

Iz izvora bliskog istrazi saznajemo da je Milan B. čije je telo pronađeno u jednom lokalu u Ulici Mileve Marić broj 66 u novosadskom Novom naselju ubijen sa više uboda nožem, prenosi Blic.

– Evidentno je da se radi o ubistvu na mah odnosno prvi rezultati istrage pokazali su da nije bilo nikakvog predumišljaja, jer je izgleda došlo do svađe među braćom iz za sada nepoznatih razloga, a da se čitava stvar otela kontroli jer su obojica bili pod dejstvom narkotika, što tek treba da se pouzdano utvrdi nakon što iz Instituta za sudsku medicinu pristignu obdukcioni nalazi tela ubice i žrtve. Dodatno otežava istragu činjenica da je osumnjičeni za ubistvo i sam mrtav, pa sada svaka sumnja treba da se potkrepi materijalnim dokazima – kazao je za Blic izvor upoznat sa tokom istrage.

Podsetimo, novosadska policija pronašla je u subotu uveče telo Milana B. u pomenutom lokalu u Ulici Mileve Marić a kako nezvanično saznaje ’’Blic’’, njega je ubio brat od tetke Aleksandar V. (39) koji je nakon toga počinio samoubistvo. Njegovo telo sa prerezanim venama na rukama pronađeno je u automobilu 3. juna u novosadskom naselju Kamenjar sa zaključanim vratima sa unutrašnje strane pa su vatrogasci morali da intervenišu i razvale vrata

“Znali smo da su narkomani, ali nismo prijavljivali…”

Prve komšije nesrećne braće pričaju da su oni u tom lokalu koji je adaptiran u stan živeli skoro dve godine i da nisu nikada imali problem sa njima, ali da su znali da konzumiraju opijate.

– Zaista nikada nismo imali nikakvih problema sa njima. Bili su to fini momci, ali znate i sami da se teško može sakriti po izgledu i ponašanju neko ko se drogira. Znali smo da su narkomani, ali ih nismo prijavljivali jer nije bilo razloga. Vodili su svoj život i nikoga nisu dirali – kazala je ovom listu jedna od prvih komšinica.

Treći brat prijavio njihov nestanak

Kaže da su odjednom prestali da ih viđaju, a da im je sve postalo sumnjivo kada je po kraju ubicin rođeni brat počeo da se raspituje za njih.

Pročitajte još:

– Znamo da ubijeni nije imao rodbinu i praktično mu je brat sa kojim je živeo bio jedini rod. Onda je došao njegov brat i raspitivao se gde su i da li smo ih videli. Kada smo razmislili shvatili smo da ih nema par dana, a obično su se stalno muvali po kraju. Kako smo posle čuli, ubicin rođeni brat je prijavio policiji njihov nestanak – priča naša sagovornica.

Policija je odmah shvatila da nešto nije u redu zato što je telo jednog od braće već bilo pronađeno tako da su posumnjali da se i drugom bratu nešto desilo te su ga potražili u lokalu gde živi i tamo ga pronašli mrtvog.

Čitav slučaj preuzelo je nadležno Više javno tužilaštvo koje kako nezvanično saznajemo čeka rezultate obdukcije tela braće i toksikološke nalaze kako bi mogli do detalja da rekonstruišu čitav zločin i da stave tačku na dosije ove porodične tragedije.

Aleksandar V. sahranjen je danas.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike