Pomagao u ubistvu Nikole Bojovića: Odloženo suđenje Koljenšiću

14.12.2020

12:15 >> 12:19

0

Ratko Koljenšić tereti se za stvaranje kriminalne organizacije i pomaganje u ubistvu Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića u Beogradu

Pomagao u ubistvu Nikole Bojovića: Odloženo suđenje Koljenšiću
Copyright Ratko Koljenšić optužen za pomaganje u ubistvu Lukinog brata Nikole Foto: Profimedia/printscreen Youtube

Suđenje okrivljenom Ratku Koljenšiću (43) odloženo je danas u Višem sudu u Podgorici zbog nemogućnosti optuženog da pristupi na glavni pretres usled bolesti!

Koljenšić je optužen za stvaranje kriminalne organizacije i pomaganje u ubistvu Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića u Beogradu.

Printscreen/RTS

Kako navode crnogorski mediji, Nikšićanin Ratko Koljenšić postao je član kriminalne grupe koju su osnovali sada pokojni Slobodan Šaranović i Miloš Delibašić, pravosnažno osuđeni za ubistvo Nikole Bojovića.

Pročitajte još: Izbo muškarca nožem, pa nestao: Protiv fudbalera Nikole Malbaše podignuta optužnica!

Koljenšić je u Srbiji u odsustvu osuđen na 30 godina zatvora zbog učestvovanja u ubistvu Nikole Bojovića u Beogradu i Miloša Vidakovića u Budvi.

Postupak protiv Slobodana Šaranovića obustavljen je, jer je u februaru 2017. godine ubijen ispred svoje kuće u Budvi. Dok crnogorske vlasti nisu želele da izruče Koljenšića Srbiji, posle čega mu je suđenje zakazano za 14.decembar u Podgorici.

Podsetimo, Nikola Bojović ubijen je 29. aprila 2013. u Beogradu, a Miloš Vidaković je likvidiran 2. jula iste godine u Budvi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike