Vuletić dao lažni iskaz u SBPOK: Oglasio se MUP, razotkrivene neistinite tvrdnje!

23.06.2021

07:28 >> 07:29

0

Autor: J.B.O.

O razlozima dostavljanja lažnih vesti pripadnicima SBPOK-a, razgovaraćemo sa gospodinom Vuletićem - navodi se u saopštenju MUP

Vuletić dao lažni iskaz u SBPOK: Oglasio se MUP, razotkrivene neistinite tvrdnje!
Copyright MN Press

Inspektori SBPOK-a, povodom izjave koju je policiji dostavio nekadašnji funkcioner “Partizana“ Vladimir Vuletić, proverom navoda koje je izneo, utvrdili su da sportsko društvo “Partizan“ nije imalo sklopljen ugovor sa preduzećem Mitona“ d.o.o. niti sa gospodinom Miloradom Pušicom o iznajmljivanju restorana i bašte na stadionu u Humskoj.

Informacija dobijena od strane Vladimira Vuletića pokazala se neistinitom.

– O razlozima dostavljanja lažnih vesti pripadnicima SBPOK-a, razgovaraćemo sa gospodinom Vuletićem – navodi se u saopštenju.

Vladimir Vuletić je došao u žižu javnosti zbog svojih odnosa sa Veljkom Belivukom.

U javnosti je isplivao snimak njega i Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, vođe “grobara” koji je u pritvoru pod sumnjom za monstruozne zločine. Može se čuti kako Vuletić u prisnom razgovoru Belivuka naziva bratom, kao i on njega, a Belivuk insistira na tome da Vuletiću donese nešto.

Ovim povodom on je saslušan u SBPOK, kada je izneo svoju verziju odnosa sa Veljom Nevoljom, a govorio je i o iznajmljivanju prostorija “Partizana”.

Bivši potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić navodno je predao Službi za borbu protiv organizovanog (SBPOK) kriminala fotokopiju zapisnika sa sednice Upravnog odbora tog kluba iz kog se vidi kome je izmajmljen prostor koji je koristila kriminalna grupa Veljka Belivuka.

Pročitajte još:

U zapisniku navodno piše da se restoran sa baštom i pripadajućim objektima na stadionu Partizana izdaje na 15 godina preduzeću “Mitona“ iz Beograda.

Te tvdnje pokazale su se kao neistinite.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike