Novi snimak Aleksinog ubistva: Misteriozni čovek udario žrtvu flašom (VIDEO)

07.07.2021

20:07 >> 05:28

0

Majka Ognjena Petrovića (18), optuženog za ubistvo Alekse Stojmenovića, i otac jednog od očevidaca, pokazali su ekskluzivne snimke sa sigurnosnih kamera

Novi snimak Aleksinog ubistva: Misteriozni čovek udario žrtvu flašom (VIDEO)
Copyright Ubistvo Alekse Stojmenovića/Foto: Printskrin/TV Hepi

Danijela Petrović, majka Ognjena Petrovića (18), optuženog za ubistvo Alekse Stojmenovića, i Vladica Radojković, otac jednog od očevidaca, doneli su u jutarnji program Hepi televizije ekskluzivne snimke sigurnosnih kamera koji do sada nisu viđeni u javnosti.

– On leži u pritvoru već 50 dana, ima 18 godina. Vidite na snimku šta se dešava, on je promašio njega, nije ga udario, a neko je spolja ušao i udario ga flašom. Na kamerama ispred restorana se to ne vidi. Fali minut i po snimka na kome se vidi ta NN osoba. Policija je privela decu, ne znam koji su snimak imali.

Odjednom se ništa ne dešava.

– U vreme tuče, ja sam bila kod kuće. Moj sin je bio gost na tom rođendanu. On je kada se to desilo, nakon pola sata pozvao nas i rekao šta se dešava. Aleksa je nakon tuče bio prevezen u Aleksinačku bolnicu, prebačen za Niš, a ujutu preminuo. Snimci kamera nisu odmah predati policiji, nakon 40 sati su tek dati policiji. Vlasnica lokala je kažnjena zbog toga. Moj sin je saslušan sutra, da je izjavu su svojstvu građanina.

On je rekao da je video da Aleksa udara njegovog druga, da se uplašio jer je mislio da će biti sledeći. U tom strahu je odlučio da se brani, ali ga nije udario. On nije video ko je Aleksu udario flašom u glavu, to je bio smrtonosti udarac. Oni optužuju našeg sina da ga je on udario. Na ovom snimku se vidi da ga on nije udario. Rečeno je u policiji da je snimak pregledan i da se sa sigurnošću tvrdi da je Ognjen udario Aleksu Stoimenovića i da ga je paralisao.

Jedan snimak je pušten njima u policiji, ovaj snimak koji mi sada imamo je u policiji. Ovaj snimak se pojavio mesec dana nakon događaja, 16. maja se pojavio. Svi koji su bili osumljičenji osim Ognjena Petkovića pušteni su. Ognjen se još uvek nalazi u pritvoru. Još jedan dečko je uhapšen i samo je 48 sati bio u pritvoru. Za svedoke je pozvan samo domaćin slavlja i još jedan rođak, niko drugi – kažu roditelji.

Pročitajte još:

– Nigde se ne pominju ostali ljudi koji su učestvovali u tuči. Postoji snimak sa više ulaza i više kamera. Policija je našla Ognjega Petrovića, prebacice na tužilaštvo i na sud i tu će biti kraj. Ognjen je prvi put priveden kao svedok, a onda kao učesnik. Nakon toga kreće pritisak da prizna delo i da će pet godina odležati. Pritisak je vršen čak i u prihijatrijskoj bollici – kaže majka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike