Svedok pucnjave u Novom Pazaru: Žena pogođena sa tri metka, moj sin i majka su bili na 10 metara od nje

15.12.2020

16:35 >> 19:49

0

Narodni poslanik u Skupštini Srbije i profesor na Internacionalnom Univerzitetu u Novom Pazaru, Jahnja Fehratović, bio je svedok pucnjave u Novom Pazaru

Svedok pucnjave u Novom Pazaru: Žena pogođena sa tri metka, moj sin i majka su bili na 10 metara od nje
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović
Narodni poslanik u Skupštini Srbije i profesor na Internacionalnom Univerzitetu u Novom Pazaru, Jahnja Fehratović, bio je svedok pucnjave u Novom Pazaru. On je upozorio da se ovakave stvari ne dešavaju retko u Novom Pazaru i pozvao sve da se napadači što pre kazne.
-Ili će država i policija hapsiti kriminalce i ološ ili će narod morati sam sebe da brani – napisao je Fehretović na svoj fejsbuk profilu. – Danas u Novom Pazaru usred bela dana preko puta Policijske uprave s tri metka ranjena je jedna ženska osoba. Na razdaljini manjoj od 10 metara nalazio se moj sin, a iza njega 20 metara majka, dete učenik četvrtog razreda i baba od sedamdeset godina. Ološ koji je i od ranije poznat policiji pucao je i izazvao opšti haos. Samo Božijim voljom ti meci nisu pogodili njih, ali jesu žensku osobu pored, što je jednako velika tragedija i katastrofa. Tražim hitno od nadležnih organa da uhapse bagru, ako do sada već nisu, i sprovedu licu pravde.
Žena i mladić van životne opasnosti
Obe povređene osobe u današnjoj pucnjavi, žena i muškarac, van životne su opasnosti trenutno.
-Oni su u ovdašnju bolnicu primljeni sa teškim povredama, muškarac u predelu karlice, žena pogođena u predelu grudi – kazao je za RTV Novi Pazar hirurg dr Izet Tutić. On je sa još dvoje kolega i anesteziološkim timom odmah nakon prijema obavio intervencije zahvaljujući čemu su dva života spašena.
Da podsetimo, oko 15.30 danas se ispred Policijske uprave u Novom Pazaru dogodila pucnjava. Prema prvim informacijama, otac i sin su pucali na izvesnog mladića. Tom prilikom je teško ranjena njihova sugrađanka, i mladić koji je bio meta napada. Iako su mediji spekulisali da se pored nje nalazili maloletno dete, profesor Fehretović je ipak potvrdio da upucana žena nije bila sama.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike