Drama u Novom Sadu: Trudnica povređena u saobraćajki!

09.07.2021

10:59

0

Autor: j.jovanovic

Oko 20 časova na Bulevaru oslobođenja ispred zgrade Dnevnika dogodio se udes dva vozila, a tom prilikom povređena je 30-godišnja trudnica, koja je posle zb

Drama u Novom Sadu: Trudnica povređena u saobraćajki!
Copyright Stefan Tomasevic/ATAImages

U udesima u Novom Sadu tokom prethodnog dana povređeno je petoro ljudi, a među njima i jedna trudnica.

Kako za 021.rs kaže portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, prva intervencija bila je oko 15 časova u Ulici Petefi Šandora kod broja 109. U sudaru dva vozila povređena je 41-ogodišnjakinja koja je posle zbrinjavanja na licu mesta prevezena u Urgentni centar.

Svega nekoliko minuta kasnije, u Futoškoj ulici kod Elektrotehničke škole 35-godišnji biciklista povređen je nakon pada sa bicikla posle udarca u drvo. On je zbrinut na licu mesta i prevezen na odeljenje hirurgije KCV.

Oko 20 časova na Bulevaru oslobođenja ispred zgrade Dnevnika dogodio se udes dva vozila, a tom prilikom povređena je 30-godišnja trudnica, koja je posle zbrinjavanja prevezena na Kliniku za ginekologiju i akušerstvo. U istom udesu povređena je i žena stara 55 godina, koja je prevezena na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.

Poslednju intervenciju Hitna pomoć je imala sat vremena pre ponoći. U Karađorđevoj ulici u Bukovcu posle udesa u kojem su učestvovala dva vozila povređena je devojka od 26 godina, a nakon zbrinjavanja prevezena je na odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 021.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike