Otac ubice iz Aleksinca: "Govorio sam Saši da ne diže ruku na Milenu, ona se mnogo promenila"

15.12.2020

22:46 >> 22:47

0

Aleksinac je večeras pogodila velika tragedija, kada je Saša P. (51) iz očevog pištolja ubio svoju bivšu suprugu Milenu P. (44) na parkingu

Otac ubice iz Aleksinca: "Govorio sam Saši da ne diže ruku na Milenu, ona se mnogo promenila"
Copyright Foto: Privatna arhiva

Aleksinac je večeras pogodila velika tragedija, kada je Saša P. (51) iz očevog pištolja ubio svoju bivšu suprugu Milenu P. (44) na parkingu, a zatim presudio i sebi. Njih dvoje razveli su se septembra ove godine, a Saša, kako navode poznanici i prijatelji, nije mogao da pređe preko toga.

Njegov otac naveo je da između Saše i Milene nije bilo nekih svađa, već da je, kao i u svakoj kući, bilo i “jeda i meda”.

– Tako su i oni živeli, po meni sasvim dobro… Sve do juna meseca ove godine kada je Milena odlučila da napusti Sašu. Nije je tukao, niti maltretirao, ali ona više nije htela da mu se vrati. Razveli su se 3. septembra, njemu je to mnogo teško palo – opisuje događaje koje su prethodili svirepom zločinu Damjan P., otac pedesetjednogodišnjaka.

Damjan kaže da se njegova snaja promenila nakon što se zaposlila.

– Imala je svoj novac, govorila je da više ne želi da služi deset, dvanaest ljudi… Nije zaista nikog služila, ja jesam star ali sam još na nogama, sin je povredio ruku na poslu, ali nije bio nesposoban. Uvek sam mu govorio, i dok su bili u braku, da ne diže ruku ni na sebe ni na nju. Ovome se nikako nisam nadao, ni dok su bili u braku a kamoli posle razvoda – kazuje starac.

Saša i Milena imali su dve odrasle kćeri. Mlađa se udala u Ražanj, dok je starija živela sa njima. Imali su i dvoje unučadi, od kojih se mlađe rodilo pre dvadesetak dana.

Podsetimo, nakon što je napustila njihov porodični dom u selu Gornja Peščanica, Milena je počela da živi u Aleksincu gde je radila u fabrici “Gramer”. Bivši suprug je danas oko 17 sati sačekao u ulici prote Stevana Dimitrijevića i u nju ispalio četiri hica iz očevog pištolja. Odmah zatim cev je okrenuo ka sebi i opalio u slepoočnicu. Hitna pomoć je ustanovila da još daje znake života ali je preminuo na putu do niške bolnice.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike