Majka osumnjičenog za Aleksino ubistvo pisala Vučiću: Istinu dugujemo i njegovim roditeljima

13.07.2021

20:46 >> 04:41

0

Autor: A.S.

Ne smemo da dozvolimo da jedan uzoran dečak po izlasku iz pritvora postane duševni bolesnik

Majka osumnjičenog za Aleksino ubistvo pisala Vučiću: Istinu dugujemo i njegovim roditeljima
Copyright Aleksa Stojmenović/Instagram_alexaa_33

Danijela Petković, majka osamnaestogodišnjeg Ognjena Petkovića, osumnjičenog da je Aleksi Stojmenoviću (26) zadao kobni udarac koji ga je koštao života uputila je pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kojem tvrdi da tužilaštvo njenom sinu “na pravdi Boga, pokušava da napakuje ubistvo umesto da utvrdi istinu“.

Ogorčena majka kaže da je njen sin već 58 dana u pritvoru bez ijednog dokaza. U pismu navodi da iskreno žali što je spletom nesrećnih okolnosti izgubljen jedan mladi život i ističe da nadležni čine novi zločin time što njenog nedužnog sina drže iza rešetaka.

Pročitajte još:

Na snimku tuče koja se dogodila 16. maja u restoranu „Oaza“ u Aleksincu jasno se vidi, kako kaže, da je jedan gost udario Aleksu pivskom flašom u glavu i da je on posle toga pao bez svesti.

Podsetimo, Aleksa je stradao kao gost na proslavi rođendana, nakon samo jednog udarca ostao je bez svesti, a na njemu nije bilo fizičkih tragova nasilja, niti krvi

Pročitajte još:

– Mi moramo da se borimo za istinu jer je naš sin iz dana u dan sve lošijeg psihičkog stanja i ne smemo da dozvolimo da jedan odličan učenik Aleksinačke gimnazije i uzoran dečak po izlasku iz pritvora postane duševni bolesnik. Mi smo jedna prosečna srpska porodica koja živi skromno. Stariji sin je odličan student Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, suprug je potpukovnik Vojske Srbije, koji je više puta nagrađivan i odlikovan u svojoj vojničkoj karijeri za revnostan rad i učešće u borbenim dejstvima, dok ja radim kao vaspitač. Ovim želim da Vas uputim da u nas možete da imate puno poverenje i da ne mislite da želimo samo da zaštitimo svoje dete nego da tražimo da se sazna prava istina i otkrije počinilac. To kao građani dugujemo i roditeljima pokojnog Alekse, kojima je u ovom trenutku najteže. Molim Vas da svojim autoritetom pomognete u otkivanju istine i da za počinjeno delo odgovara prava osoba. Osobe koje nameštaju slučaj i prikrivaju počinioca treba procesuirati da neka druga deca i porodice ne bi prolazile kroz ovakvu agoniju kroz koju mi prolazimo i kojoj se ne vidi kraj – piše između ostalog u pismu, koje prenosi Glas javnosti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike