Šta piše u prijavi protiv brata Miloša Teodosića? Bivša radnica hotela tvrdi da joj je ušao u spavaću sobu usred noći

14.07.2021

13:19 >> 13:51

0

Autor: j.jovanovic

U krivičnoj prijavi se, pored ostalog, navodi da je Jovan Teodosić oko dva sata posle ponoći 4. decembra 2019. godine, u sobi u kojoj je oštećena u to vrem

Šta piše u prijavi protiv brata Miloša Teodosića? Bivša radnica hotela tvrdi da joj je ušao u spavaću sobu usred noći
Copyright Antonio Ahel/ATAImages.

Protiv Jovana Teodosića (36), rođenog brata poznatog košarkaša Miloša Teodosića, Višem javnom tužilaštvu u Valjevu podneta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio pokušaj krivičnog dela silovanje.

Kako prenosi Tanjug, krivičnu prijavu protiv njega podnela je I. R. (43), koja tvrdi da ju je Jovan Teodosić napastvovao 4. decembra 2019. godine u njenoj spavaćoj sobi, tokom probnog rada. Oštećena I. R. danas je krivičnu prijavu podnela u prisustvu svojih punomoćnika, advokata Dragoslava Ljubičanovića i Jovane Turković.

Pročitajte još:

U krivičnoj prijavi, pored ostalog se navodi da je Jovan Teodosić oko dva sata posle ponoći 4. decembra 2019. godine, u sobi u kojoj je oštećena u to vreme tokom probnog rada živela, pokušao da je obljubi upotrebom sile i uz pretnje. Nakon tog pokušaja, on je oštećenoj rekao da će to činiti svake noći, a ona je, usled preživljenog događaja, pretrpela psihičku i fizičku traumu. Zbog toga, kako se navodi u prijavi, nije smela odmah da istupi i podnese krivičnu prijavu protiv osumnjičenog, koji se prema njoj i prema drugim zaposlenima ponaša kao “siledžija”.

Pročitajte još:

U tužilaštvu za Tanjug kažu da će oštećenoj biti dodeljen status posebno osetljivog svedoka, kao i da će tužilaštvo naložiti sve radnje predviđene zakonom radi prikupljanja informacija i obaveštenja u cilju utvrđivanja da li ima elemenata krivičnog dela.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike