Kolege uz ranjenog žandarma: Vi ste naši zaštitnici, Miloše oporavi se!

29.06.2024

14:11

0

Autor: 24sedam

Iz Policijskog sindikata se nadaju da će dalja istraga utvrditi da li je i ko još učestvovao u organizaciji napada

Kolege uz ranjenog žandarma: Vi ste naši zaštitnici, Miloše oporavi se!
Copyright 24sedam

Policijski sindikat Srbije pohvalio je danas hrabrost i požrtvovanost kolege i člana Miloša Jevremovića (34), koji je ranjen na dužnosti dok je obezbeđivao Ambasadu Izraela.

Predsednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović poručio je da se nadaju da će dalja istraga utvrditi da li je i ko još učestvovao u organizaciji napada.

- Kolegama, koji to istražuju, pružamo punu podršku - kazao je on.

 

 

Policijski sindikat Srbije navodi da je njihov kolega, iako povređen, uspeo da eliminiše napadača i tako spreči eventualno veći broj žrtava ovog teroriste.

- Želimo našem kolegi i članu Milošu da se što pre oporavi. Posao policajaca je izuzetno težak, pripadnici Žandarmerije rade na najizazovnijim zadacima, ali kao što smo imali prilike da vidimo, uspevaju i u najrizičnijim situacijama da brzo reaguju i spreče da ne dođe do većeg broja žrtava - naveo je Policijski sindikat Srbije.

Žandarm Miloš Jevremović ranjen je danas oko 11 sati iz samostrela ispred Ambasade Izraela u Beogradu. On je u samoodbrani uzvratio vatrom i i savladao napadača, koji je od zadobijenih rana preminuo. Napadač je iz Mladenovca, koji je prešao u islam i postao član vehabijskog pokreta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike