"Dobri naš Šone": Prijatelji i porodica opraštaju se od Nenada koji je poginuo kod Bratislave

27.06.2024

11:29

0

"Poslednji pozdrav od tvoje bivše i jedine žene", napisala je bivša supruga Nenada Nikolića (42)

"Dobri naš Šone": Prijatelji i porodica opraštaju se od Nenada koji je poginuo kod Bratislave
Nenad Nikolić - Copyright Printscreen/Društvene mreže

Srbin Nenad Nikolić (42) iz Banovog polja kod Bogatića, poginuo je u utorak uveče na auto-putu kod Bratislave, kada ga je udario kamion. Nenad je bio veoma poštovan i voljen među svojim prijateljima, koji zajedno sa njegovom porodicom proživljavaju ovu tragediju.

- Šone je poslednjih godina radio kao vozač koji je vozio svuda po Evropi. On je i kao dete bio umiljat i dobroćudan kakav je bio i celog svog života. Voleo je život, bio je veseo, i kao i svi veliki i krupni ljudi, osoba sa karakterom doboćudnog mede koji u životu ni mrava nije popreko pogledao. Svi koji smo ga poznavali pamtićemo mnogo nezaboravnih anegdota sa njim. Dobri naš Šone... - napisao je jedan Nenadov prijatelj i dodao da će o vremenu i mestu sahrane naknadno obavestiti sve njegove prijatelje i poznanike.

Prema nezvaničnim informacijama, porodica će moći da preuzme Nenadovo telo danas u podne, nakon čega će se znati i kada će biti organizovana i njegova sahrana.

Printscreen/Društvene mreže
Nenad Nikolić

Nenad je inače razveden i ima sina iz tog braka, prijatelji kažu da je porodica poginulog čoveka skrhana bolom, kao i da im je najteže pao trenutak kada su tragičnu vest trebalo da jave porodici. Bivša Nenadova supruga na društvenim mrežama je objavila potresne reči upućene Nenadu kao opis fotografije na kojoj se nalazi on i njihov zajednični sin.

- Ako sada posmatraš šta se ovde dešava, znam da ne možeš da poveruješ da lijem ovolike suze zbog tebe... Poslednji pozdrav od tvoje bivše i jedine žene - napisala je Nenadova bivša supruga.

Kako što smo već pisali, Nenad je stradao kada se zaustavio na auto-putu u Bratislavi da bi pomogao kolegi u nevolji, kom je trebala pomoć da zameni gumu. Kada su završili posao, Nenad je, prema rečima prijatelja, zakoračio na auto-put i na njega je tada naleteo kamion makedonskih tablica.

- Naš brat, drug i pre svega kolega, smrtno je stradao na autoputu ispred Bratislave. Stradao je pred mojim očima i očima još dvojice kolega. Brate, počivaj u miru Božijem - napisao je njegov prijatelj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike