Lekari se bore za život devojčice i dečaka povređenih u teškoj saobraćajci kod Niša

19.07.2021

09:56

0

Autor: 24sedam

Supruga i četiri ćerke turskog državljanina imaju teške telesne povrede

Lekari se bore za život devojčice i dečaka povređenih u teškoj saobraćajci kod Niša
Copyright Saobraćajna nesreća/24sedam / M. K.

Lekari Klinike za intenzivnu negu Univerzitetsko Kliničkog centra u Nišu bore se za život dvoje dece, devojčice (4) i dečaka (14) koja su juče povređena u saobraćajnoj nezgodi oko 5.30 sati na autoputu Beograd – Niš.

U Kliničkom centru Kuriru su rekli da je njihovo stanje sada stabilno, ali da su povrede i dalje opasne po život.

Pročitajte još

Žestok sudar dogodio se u visini sela Trupale kada se, kako se nezvanično tvrdi, BMW švajcarskih registarskih oznaka “zakucao” u crni kombi iz Turske gde su bili roditelji sa četiri ćerke, starosti od četiri do 22 godine, od kojih je četvorogodišnjakinja pretrpela najteže povrede.

Saobraćajna nesreća/24sedam / M. K.

Borba za život traje za devojčicu (4) koja je bila u crnom turskom kombiju i dečaka (14), putnika iz švajcarskog BMW-a.

Ona ima brojne povrede vitalnih organa i u teškom je zdravstvenom stanju.

Dečak (14) iz audija ima povredu mozga, trenutno je u dubokoj komi i nalazi se na mehaničkoj ventilaciji. Pored svih povreda ima i prelom obe vilice.

– Na intenzivnoj nezi je i sestra najpovređenije devojčice od četiri godine. Ona, (srednja sestra) ima prelom potiljačne kosti. Treća sestra (13) je najmanje povređena, ali je takođe u centru zbog sestara. Četvrta, najstarija ćerka iz turskog kombija, ima višestruki prelom karlice i krvarenje u stomaku koje je operisano. Njihova majka ima prelom rebara i povredu moždaniog tkiva. Ona je operisana, nalazi se na mehaničkoj ventilaciji i stabilnog je zdravstvenog stanja. Svi povređeni u saobraćajnoj nesreći su zdravstveno zbrinuti i pod stalnim su nadgledanjem lekara. – rečeno nam je u UKC.

pročitajte još

Mladić (21) je vozio BMW ima prelom gudnog pršljena i medicinski je zbrinut. Turčin, otac četiri kćeri je bio na detaljnom pregledu i pušten je iz UKC.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike