Oružje u jednoj jakni, droga u drugoj: Na saslušanju zanemeo

17.06.2024

15:17

0

Autor: Mi. S.

Alen K. (33) osumnjičen je za držanje oružja i više od šest kilograma narkotika

Oružje u jednoj jakni, droga u drugoj: Na saslušanju zanemeo
Ilustracija - Copyright MUP Srbije

Alen K. (33), osumnjičen da je neovlašćeno držao vatreno oružje i municiju, kao i više od šest kilograma narkotika namenjenih daljoj prodaji, danas se pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu branio ćutanjem.

Nadležnom sudu je predloženo da mu se odredi pritvor, zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi u kratkom periodu mogao da ponovi krivično delo.

Kako je saopšteno, sumnja se da je Alen K., u džepu od jakne, koja je pronađena u ormanu u spavaćoj sobi stana na Čukarici, neovlašćeno držao pištolj marke "Echasa", bez vidljivog fabričkog broja, sa pripadajućim okvirom i šest metaka u njemu. U istoj sobi, u jednoj kutijici, pronađeno je još osam metaka.

Policija je pronašla da je u drugoj jakni, kako se sumnja, neovlašćeno držao dve PVC kesice sa skoro sto grama kokaina. U sobi na stočiću pronađeno je i 22,33 grama kanabisa i digitalna vagica, dok je u automobilu marke "folksvagen", parkiranom ispred zgrade, držao dva crna PVC džaka u kojima se nalazilo nešto više od šest kilograma kanabisa.

Ključevi od ovog vozila, navodi tužilaštvo, pronađeni su u stanu osumnjičenog.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike