Evo šta je zaplenjeno nasilniku iz Beograda: Rekao ženi da će ubiti nju i njene roditelje i krenuo, policija ga presrela! (FOTO)

10.06.2024

19:56

0

Autor: Mi. S.

N. S. (37) kod sebe imao pištolj sa punim okvirom i metkom u cevi, a u kući arsenal oružja

Evo šta je zaplenjeno nasilniku iz Beograda: Rekao ženi da će ubiti nju i njene roditelje i krenuo, policija ga presrela! (FOTO)
Deo zaplenjenog naoružanja od N. S. - Copyright MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske stanice Voždovac u saradnji sa Interventnom jedinicom 92, uhapsili su N. S. (37) zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

On je, kako se sumnja, pretio supruzi da će ubiti njene roditelje, nakon čega se uputio ka mestu gde oni žive, u čemu ga je policija, efikasnom akcijom sprečila.

Policija je kod njega pronašla pištolj koji je imao u ilegalnom posedu sa punim okvirom i metkom u cevi, kao i određenu količinu municije za pištolj.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog, pronađena je i automatska puška, gasni pištolj, četiri okvira za automatsku pušku i određena količina municije.

Osumnjičenom  N. S. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike