"Pričao je kako će plakati za njim i da će tada doći mnogo ljudi": Komšije otkrivaju potresne, strašne detalje smrti dečaka (3)

13.06.2024

12:43

0

"Majka je videla u automobilu sina koji nije davao znake života, ceo je prebledeo", kaže komšinica

"Pričao je kako će plakati za njim i da će tada doći mnogo ljudi": Komšije otkrivaju potresne, strašne detalje smrti dečaka (3)
Ilusteracija - Copyright 24sedam/Goran Sivački

"Naše selo ne pamti ovakvu tragediju, nastradao je naš najlepši cvet. Dete koje nije ni počelo da raste, njegovi roditelji su skrhani!", ovim rečima su komšije porodice dečaka D. H. (3), koji je nastradao juče u selu Draževice nadomak Sjenice, opisale tragediju koja je pogodila njihovu zajednicu.

Komšije neutešne porodice otkrile su sve detalje tragedije u kojoj je nastradao dečak, ističući da su scene bile uznemirujuće, ali i da porodica ne može da dođe sebi zbog gubitka sina.

- Kobnog dana dečak se igrao u dvorištu porodične kuće, kao i svakog drugog dana. Otac mu je popravljao ljuljašku na kojoj se svakodnevno igrao, dok je majka u tom trenutku bila u kući i čistila. Dečak se igrao po dvorištu, niko nije mogao ni da zamisli da će se nešto ovakvo dogoditi - priča komšinica.

Naglašava i da je dečak ušao u parkirani automobil i izbacio glavu i ruku kroz prozor, te da je nakon toga pritisnuo dugme za zatvaranje prozora.

- Majka nastradalog dečaka pogledala je kroz prozor i videla da dečaka nema nigde u dvorištu. Izašla je napolje i videla u automobilu sina koji nije davao znake života, ceo je prebledeo - navodi komšinica.

Kako kaže, majka je zajedno sa ocem dečaka sina odvezla u bolnicu, ali, nažalost, dečak nije davao znake života.

- Velika tragedija, nemi smo od bola. To je dobra, domaćinska kuća, oni su divni roditelji. Imaju još jednog sina, koji ima možda godinu dana. Skrhani su od bola, jedva stoje na nogama - kaže ona za Blic.

Komšije tvrde da je dečak mesec dana pre smrti pričao kako će svi plakati za njim, kao i da će tada doći mnogo ljudi.

- Šta je on znao, imao je samo tri godine, a pričao je kako ćemo plakati za njim. Takva mu je sudbina, tuga do neba - zaključuje sagovornica.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike