Da li bi ovo mogao da bude ključni dokaz? David Knežević snimljen kako na dan nestanka supruge Ane kupuje alat (VIDEO)

09.06.2024

12:05

0

Istražitelji sumnjaju da je muž nestale žene, uhapšen 4. maja u Majamiju, ubio suprugu nezadovoljan razvodom i raspodelom vredne imovine

Da li bi ovo mogao da bude ključni dokaz? David Knežević snimljen kako na dan nestanka supruge Ane kupuje alat (VIDEO)
Ana i David Knežević - Copyright Printscreen/ NewsNAtion

Američki sud u Majamiju objavio je ključne fotografije u slučajunestanka Kolumbijke Ane Marije Knežević u Španiji.

Njen suprug, glavni osumnjičeni, nalazi se u pritvoru od 4. maja.

Na otkrivenim fotografijama vidi se kako muž Ane Marije, Srbin David Knežević, kupuje sprej istog dana kada je njegova supruga nestala, odnosno 2. februara. Zatim se vidi, obučen kao vozač kućne dostave, kako koristi crnu farbu za pokrivanje kamere.

Istražitelji sumnjaju da je muž nestale žene, uhapšen 4. maja u Majamiju, ubio suprugu nezadovoljan razvodom i raspodelom vredne imovine.

Dokazi zbog kojih je Srbin uhapšen potiču iz snimaka saobraćajnih kamera širom Evrope, nadzornih kamera na brojnim objektima, položaja telefona osumnjičenog i izjava nekoliko svedoka.

Španska policija je ranije saopštila da je na prvom mestu među dokazima Davidovo putovanje od Beograda do Madrida automobilom koji je iznajmio 29. februara u srpskoj prestonici, odakle je i sam.

Tri dana kasnije ulazi u Španiju preko graničnog prelaza La Junkera (sever) i kreće u Madrid noseći ukradenu srpsku registarsku tablicu.

U nekom trenutku, između noći 1. i 2. februara, ukrade drugu registarsku tablicu, špansku, iz automobila parkiranog u madridskom gradu Alkala de Henares i stavi je na svoje iznajmljeno vozilo.

Sledeća tačka na njegovom putovanju na koju se agenti fokusiraju dešava se ujutro na dan nestanka Ane Marije, u gvožđari u madridskom gradu Koslada, gde on kupuje crni sprej i lepljivu traku.

Printscreen/ NewsNAtion
 

 

Pre nego što krene u stan svog partnera, on se zaustavlja u specijalizovanoj prodavnici motocikala i kupuje kacigu i jaknu.

Uz sve to, on se pojavljuje u stanu Ane Marije, gde ga snimaju kamere.

Predstavljajući se kao dostavljač, ulazi u zgradu i prska sigurnosne kamere crnim sprejom, ali samo delimično. Stavlja lepljivu traku na bravu vrata kako bi sprečio da se zatvore.

Vraća se sa koferom nekoliko minuta kasnije i ponovo izlazi, navodno,sa telom Ane Marije, koja je imala 1,47 metara i 45 kilograma.

To su sve podaci iz istrage, koje su saopštili istražitelji, koji pretražuju Španiju za Aninim telom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike