Snimak krađe u prodavnici u Novom Sadu: "Ako ga nije sramota da krade najskuplje čokolade i pršute, onda neka se crveni javno"

27.05.2024

00:15

0

"I treba da pustite snimak, svuda gde god možete", jedan je od komentara ispod videa

Snimak krađe u prodavnici u Novom Sadu: "Ako ga nije sramota da krade najskuplje čokolade i pršute, onda neka se crveni javno"
Snimak krađe u Novom Sadu - Copyright Printscreen / serbialive

Snimak krađe u jednoj prodavnici u Novom Sadu podeljen je na društvenim mrežama. Kako piše na Instagram stranici serbialive_novisad, snimak je nastao pred kraj smene, kada je nepoznati mladić ušao u prodavnicu i ukrao čokolade i pršutu.

"Momak ulazi u prodavnicu u 22.20 časova kada se u radnji nalazi samo dva radnika. Smena se bliži kraju i gledamo da sve sredimo, obrišemo, spremimo robu za dostavu... On koristi priliku da za 5 minuta izabere najskuplje čokolade i pršute i izleti sa korpom napolje", navodi se ispod podeljenog videa.

 

 

Mladić je, kako se dodaje, pokušao da ga spreči, ali bezuspešno.

"Samo jedan momak je pokušao da ga zaustavi, ali je već bilo kasno. Ako ga nije sramota da krade najskuplje čokolade i pršute, onda neka se crveni javno", piše ispod videa.

"I treba da pustite snimak, svuda gde god možete", "Lopov da ima stida, ne bi krao", "Nema para za paštetu", nizali su se komentari ispod videa.

Trenutno nema zvanične potvrde o incidentu.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike