24sedam saznaje: Seksualni napad na velelepnom imanju u Pavlovcima

29.04.2024

23:21

0

Žena je slučaj prijavila policiji i podnela tužbu, a Osnovni sud u Rumi je zbog toga osudio J. M. na uslovnu kaznu zatvora

24sedam saznaje: Seksualni napad na velelepnom imanju u Pavlovcima
Copyright Printscreen

Na velelepnom imanju u Pavlovcima, kod Rume, pre nekoliko godina dogodio se seksualni napad i zlostavljanje jedne radnice, ekskluzivno saznaje 24sedam. Radnik koji je bio zaposlen na tom imanju J. M, čiji je sin poznati rumski advokat, u više navrata je seksualno uznemiravao koleginicu, tako što ju je fizički dodirivao i insistirao da sa njim stupi u intimne odnose

Žena je slučaj prijavila policiji i podnela tužbu, a Osnovni sud u Rumi je zbog toga osudio J. M. na uslovnu kaznu zatvora, koja je postala pravosnažna odlukom Višeg suda u Sremskoj Mitrovici.

Kako 24sedam saznaje od meštana Pavlovaca, ovo nije bio prvi i jedini put da je J. M. seksualno uznemiravao osobe slabijeg pola, nego je to više puta činio i drugim ženama iz ovog sela.

- On se često poziva na svog sina advokata koji je politički aktivan i jedan je od najmoćnijih opozicionih političara u Rumi. Kada god bi mu neko zapretio da će ga tužiti zbog uznemiravanja, on se pozivao na sina advokata koji ima veze u sudstvu i koji bi mogao da bilo kome u Rumi napravi "pakao od života". Zbog toga su se ljudi uglavnom plašili da ga prijave - kaže jedan stanovnik Pavlovaca.

Portal 24sedam je došao u posed presude J. M. i posle dodatnih informacija o slučaju, uskoro ćemo je objaviti tako da će javnost biti upoznata sa detaljima seksualnog napada u Pavlovcima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike